RTV Amstelveen

Op 12 maart 2020 nam onze locatie de eerste maatregelen vanwege het uitbreken van corona. Een dag later konden wij u informeren dat we op zondag 15 maart 2020 gingen starten met het uitzenden van vieringen zonder publiek via de kabel en andere kanalen.

Dat kon alleen maar dankzij de fantastische hulp van RTV Amstelveen. In het begin heel spontaan en belangeloos, daarna met een afgesproken vergoeding. Rens en alle vrijwilligers en professionals die ons hebben geholpen ontzettend veel dank!

Zo hebben we zondag na zondag de verschillende locaties beter leren kennen vanuit onze stoel in de woonkamer. Zelfs een kopje koffie erbij was mogelijk. Wekelijks bleken er zo’n 500 gegadigden hiervan gebruik te maken.

Helaas komt hieraan een einde. Het pastores team heeft besloten vanaf 26 juli te stoppen met de uitzendingen via RTV Amstelveen en weer over te schakelen naar de reguliere vieringen op de locaties. Deze zijn begin juli gestart en hier wordt nog voorzichtig gebruik van gemaakt.

Het kan zijn dat er vanaf de maand september nog eens per maand een viering via RTV Amstelveen wordt uitgezonden. Hierover wordt overleg gevoerd. RTV Amstelveen verkeerd in zwaar weer omdat de Gemeente Amstelveen een negatief advies aan het Commissariaat voor de Media verstrekt en de subsidie per 1 januari 2021 intrekt.

 Als redactie zijn wij zeer nieuwsgierig wat u van de TV-uitzendingen hebt gevonden en we nodigen u graag uit om ons een reactie te schrijven. We zullen een aantal reacties opnemen in de nieuwsberichten.  

Comments are closed.