RTV Amstelveen

Wij hadden afgelopen weekeinde bericht dat de uitzendingen via RTV Amstelveen gaan stoppen. Wij vroegen u naar uw ervaringen en wij kregen enkele reacties binnen die we u niet willen onthouden.

Geachte Redactie,
U heeft gevraagd naar onze reactie op de wekelijkse uitzendingen van de misvieringen via de TVA.
Mijn vrouw en ik waren daar zeer blij mee. Op deze manier werden wij ook nu zeer betrokken bij de vieringen die op professionele wijze in onze huiskamer werden binnen gebracht.
Wij hadden op die manier het gevoel er “nog steeds bij te horen” en vonden het eigenlijk heel gewoon de diverse gebeden hardop mee te bidden.
Daarnaast was het heel leuk om ook een beeld te kunnen krijgen van de andere kerken om ons heen waaronder de muzikale begeleiding die overal steeds iets anders was.
Wij hopen overigens toch dat, ondanks dat deze uitzendingen zo goed verzorgd werden, de parochianen de weg naar hun eigen natuurlijke kerk zo snel mogelijk weer kunnen terugvinden.
Wij danken u hartelijk voor alle extra moeite die moest worden gedaan om alles goed te laten verlopen.
Met vriendelijke groeten,
Erna en Martin Kleij

Beste redactie, Zelf geen parochiaan van jullie kerken, hebben wij de vieringen zeer gewaardeerd. Nu weer naar onze kerk in Aalsmeer, met af en toe aanwezig zijn bij een viering in Bovenkerk. Hopelijk kunnen we weer van onze gezondheid genieten en actiever worden. Met veel dank, Grada en Joop Teunen

Beste allemaal, Ik vond het heel fijn dat ik de afgelopen Coronaperiode de kerkviering online kon volgen. Het was allemaal goed georganiseerd en ook fijn dat de boekjes digitaal te downloaden waren. Het was een goed gevoel om je toch verbonden te weten met de eigen pastores en koren en de Torenkapel. Het was wel een beetje gek met je ontbijtbordje op schoot en een kopje thee ernaast de viering te volgen, maar goed niemand zag ons zitten! De stap naar het NDC heb ik nog niet gemaakt, maar die gaat ook wel weer komen straks. RTVA bedankt voor de goede uitzendingen! Groeten Ger en Ingrid Verbruggen