Els heeft zich vele jaren als vrijwilligster met enthousiasme de communicantengroep begeleid, zowel in de Heilige Geestkerk als in de Urbanuskerk. We wensen haar gezin en familie veel kracht en sterkte toe.

Namens de communicantengroep, Hein, Ronald, Yvonne, Annemieke

1. Author

Niet onverwachts, maar toch plotseling, het bericht van het overlijden van Els. Ik heb haar mogen leren kennen als een ontzettend liefdevolle en bescheiden vrouw, die zich met een enthousiaste warmte ingezet heeft voor haar medemensen, groot en klein.
    Haar inzet als voorbeeld geven we door.
    In gedachten en gebeden bij Els (Els Rentenaar)

2. Wat een verdrietig bericht. Heel veel sterkte voor haar man en kinderen
    Cor gecondoleerd met het verlies van je dochter.
    In gedachte en gebed brn ik bij jullie
    .Christa van derZon

3. Wat een verschrikkelijk bericht.
    Véél te jong heengegaan.
    Rust in vrede Els.

Ik wens de nabestaanden héél véél kracht en sterkte toe in deze moeilijke tijd.
    Ik neem jullie mee in mijn gebeden.

Oprechte condoleances,
    Yvonne Brom

4. Op een veel te jonge leeftijd overleden. Wij wensen het gezin, de familie en vrienden veel sterkte met het verwerken van dit verlies. We branden een kaarsje voor Els.

5. Wat vreselijk om te horen.
    Ik heb Els jarenlang meegemaakt in de Ondernemingsraad van het AMC. Een lieve en gedreven vrouw. Nog zo jong.
    Mijn oprechte deelneming voor alle nabestaanden.

Comments are closed.