Thema: Samen in zijn naam

Voorgangers in de gezinsviering met eucharistie in de St. Urbanus van Ouderkerk a/d Amstel zijn deken-pastoor Eugène Jongerden, pastor-diaken Eugène Brussee en pastor Dea Broersen, m.m.v. het jeugdkoor Urbanissimo o.l.v. Ria de Bruijn en Leoni Sitvast en muzikale begeleiding Jeffrey de Bruijn en Jens Friso van Velzen.

NB: het bijwonen van de kerkvieringen is vanwege de corona maatregelen sinds 1 juli jl. onder voorwaarden mogelijk.

Viering Live volgen

Klik op bovenstaande Youtube Livestream – ook voor mensen buiten Amstelveen. De uitzending is helaas niet via RTV Amstelveen te zien.

Misboekje en collecte

Klik hier om het liturgieboekje te downloaden.
De collecte deze zondag is voor de eigen parochie. U kunt meedoen aan de collecte op de volgende wijzen:

• Door overboeking op rekening INGB 0000 1338 68 t.n.v. RK Gem. H. Geest en St. Urbanus – Par. Amstelland, o.v.v. collecte.
  • Met de app van Givt. U vindt ons in de lijst als “St. Urbanus Bovenkerk”.