Op zaterdagmiddag 3 oktober 2020 deden 19 communicanten verdeeld over twee vieringen (Luciano, Caitlin  Mikolaj,  Jacobo, Victoria, Fadi, Olivia, Jayson, Julia, Ids, Isabella, Dieuwertje, Tomas,  Sarah, Liv, Evy, Melat, Luwam en Robin) van de geloofsgemeenschap Sint-Urbanus Bovenkerk hun Eerste Heilige Communie (in de Sint-Urbanuskerk in Ouderkerk).

Met het aanbieden van een livestream kon toch familie en kennissen die niet in de kerk aanwezig konden zijn deze feestelijke gebeurtenis volgen.

Diaken Eugène Brussee en deken Eugène Jongerden gingen hierin voor en de dienst werd muzikaal begeleid door Ria de Bruijn (dirigente), Jeffrey de Bruijn (pianist) en het jeugdkoor Urbanissmo. Kasia Kaufka-Van den Berg zorgde voor de mooie versiering van de kerk.

Beide vieringen zijn via de website van RK Amstellland terug te kijken (klikhier voor de eerste livestream en hier voor de tweede livestream)

Communicanten voor het nieuwe jaar kunnen zich alvast opgeven bij Ronald Ganzeboom.