op zondag 22 november om 10:30 uur zal vanuit de Augustinuskerk via live via YouTube een eucharistieviering worden uitgezonden en dat belooft een zeer bijzondere viering te worden! Pastoor-deken Ambro Bakker s.m.a. zal daarbij het sacrament van het Heilig Vormsel toedienen aan MAGDALENA KVARTUĆ, een jonge vrouw van 19 jaar.

De viering is op de PC of tablet te volgen door direct op deze link te klikken.

Misboekje en collecte

Klik hier voor uw misboekje.

Zoals u zult begrijpen lopen de meeste kosten in onze locaties gewoon door, terwijl een belangrijk deel van onze inkomsten, namelijk de wekelijkse collecten, volledig stilgevallen is.
Daarom vragen we aandacht voor uw vrijwillige bijdrage aan één van onze locaties ten behoeve van de collecte. Uiteraard kunt u de hoogte van het bedrag zelf bepalen, maar als suggestie geven we u mee dat 5 euro of meer zeer welkom zou zijn. U kunt meedoen aan de
collecte op de volgende wijzen:

• Door overboeking op rekening INGB 0000 1338 68 t.n.v. RK Gem. H. Geest en St. Urbanus – Par. Amstelland, o.v.v. collecte.
  • Met de app van Givt. U vindt ons in de lijst als “St. Urbanus Bovenkerk”.
  • Met gebruikmaking van de de qr-code voor een tikkie:

Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.