Om 21 uur gaan pastoor-deken Ambro Bakker s.m.a., pastoor-deken Eugène Jongerden en pastor Dea Broersen voor in de centrale nachtmis vanuit de Augustinuskerk. De muzikale en vocale ondersteuning wordt verzorgd door leden van de liturgische zanggroep Tolle Lege onder leiding van Marlies van ‘t Hoff-Hattink, met Nicolette Klerks op de piano.

Het thema is “Het zwarte schaap”. Wie boven het maaiveld uitsteekt wordt redeloos geschoren, zwarte schapen zeggen recensenten moeten zeker bij de kudde horen.

YouTube

De viering is te volgen via YouTube door op onderstaande afbeelding te klikken.

Misboekje

Klik hier voor uw misboekje.

Collecte

Zoals u zult begrijpen lopen de meeste kosten in onze locaties gewoon door, terwijl een belangrijk deel van onze inkomsten, namelijk de wekelijkse collecten, volledig stilgevallen is.
Daarom vragen we aandacht voor uw vrijwillige bijdrage aan één van onze locaties ten behoeve van de collecte. Uiteraard kunt u de hoogte van het bedrag zelf bepalen, maar als suggestie geven we u mee dat 5 euro of meer zeer welkom zou zijn.

Gedurende deze Adventsperiode vragen we bovendien uw aandacht voor een extra collecte van MOWA, bestemd voor het project Hart4onderwijsNepal, een project om kinderen in Nepal van schoolspullen en lunchmaaltijden te voorzien. Meer informatie waaronder een leuk filmpje is te vinden bij berichten, onderstaande mededeling of achterin uw liturgieboekje. Heel hartelijk dank voor uw bijdrage!

U kunt meedoen aan de collecte op de volgende wijzen:

Eerste collecte voor de parochie

  • Door overboeking van de eersteop rekening INGB 0000 1338 68 t.n.v. RK Gem. H. Geest en St. Urbanus – Par. Amstelland, o.v.v. collecte.
  • Met de app van Givt. U vindt ons in de lijst als “St. Urbanus Bovenkerk”.
  • Met gebruikmaking van de de qr-code voor een tikkie:

Tweede collecte voor Nepal

  • Door overboeking op rekening NL72 RABO 0382 3326 01 t.n.v. MOWA Amsterdam o.v.v. ‘Adventsactie’.
  • Met de app van Givt. voegt u heel eenvoudig met ”+Collecte toevoegen” de 2e collecte voor Nepal toe. U vindt ons in de lijst als “St. Urbanus Bovenkerk”.
  • Met gebruikmaking van de de qr-code voor een tikkie: