Logo zorgcompliment 2021

Wij van de St. Urbanus Chocolade zijn het afgelopen jaar bezig geweest met de fondsenwerving voor het herstel van onze kerk. Wij geloven in een gebouw dat midden in de gemeenschap staat. In eerste instantie een huis om te geloven én dat daarnaast een sterke sociale en maatschappelijke functie heeft.

Tienduizend repen verkocht!

Wij zijn trots op al die bedrijven, instellingen, verkooplocaties en vrijwilligers die vaak belangeloos meehelpen de fondsthermometer te plussen. Ook dit bijzondere jaar is het gelukt om met uw hulp de lat met 10.000 chocoladerepen omhoog te duwen. Mede door het luxe blikje in combinatie met het maken van de kerststukjes bij Live & Garden hebben we aan het einde van dit jaar een flinke spurt gemaakt.

Actie zorgcompliment 2021

Het jaar 2021 starten we met de actie Zorgcompliment 2021. Een actie die de waardering van Amstelveners uitdrukt voor al die mensen die in de zorg werken, zoals Ziekenhuis Amstelland, de tehuizen en de thuiszorg.

De eerste coronagolf overspoelde heel Nederland en daarbij is de zorg tot een maximum opgerekt. Maar in de huidige golf is de zorg knel komen te zitten met een tekort aan personeel. Desondanks zijn er altijd kanjers die voor je klaarstaan.

Dat willen wij tastbaar belonen met een zorgcompliment. Het goede nieuws is dat u mee kunt doen door te doneren. Uw donatie komt geheel ten goede aan de mensen die in Amstelveen in de zorg werken.

Het zorgcompliment

Voor elke € 4,- euro kunnen wij één compliment uitdelen. Een compliment bestaat uit een luxe blikje met een flinke reep van 200 gram en een bedankkaart. De actie heeft een looptijd tot eind maart 2021. We hopen Ziekenhuis Amstelland, de tehuizen en de thuiszorg binnen Amstelveen van een zorgcompliment te voorzien.

Meedoen

Wij denken dat er zo’n 4.000 mensen in Amstelveen in de zorg werken. In de maanden november en december zijn er al 740 zorgcomplimenten uitgedeeld bij Ziekenhuis Amstelland, Zonnehuis Bovenkerk en Ons Tweede Thuis. Diverse Albert Heijns bieden de mogelijkheid om uw statiegeld voor deze actie te doneren. Helpt u ook mee? Goede zorg willen we toch allemaal!

…of maak uw donatie over op
IBAN NL76RABO0302350500
t.g.v. Stichting Vrienden van de Bovenkerkse Urbanus
o.v.v. “zorgcompliment”.
Hartelijk dank daarvoor.

Meer dan 900 complimenten binnen

Op het moment van schrijven zijn er voor meer dan 900 complimenten aan donaties ontvangen. U leest er meer over op de website helponsuitdebrand.com.

Namens Helponsuitdebrand.com
Onderdeel van de Stichting Vrienden van de Bovenkerkse Urbanus,