Hopelijk heeft u -ondanks alles- mooie advents- en kerstdagen gehad, zo anders dan anders… het was een raar idee dat er niemand fysiek naar een nachtmis kon.

Parochianen wisten de missen evenwel goed op YouTube te vinden. De gezinsviering vanuit Ouderkerk aan de Amstel werd 700 keer bekeken en de nachtmis vanuit de Augustinus meer dan 1800 keer. Dat is inclusief de mensen die de viering op een later tijdstip hebben gezien. Daar staat tegenover dat de mis op Eerste Kerstdag ver achterbleef met 140 weergaven.

Tijdens de gehele adventsperiode hebben we op de website een adventskalender gehad. Elke dag nieuwe inspiratie op weg naar het feest van Kerstmis. Dat deed het goed met de aantallen bezoekers. Over de maand december hadden we per dag minimaal 40 bezoekers oplopend tot 235. Zo blijven we zoeken naar wegen om ons met elkaar verbonden te blijven voelen.