St. Urbanuskerk Bovenkerk - GIVT

Wij zagen dat van enkelen van u de collecte-/kaarsenbijdragen vanaf 10 september nog open staan.

Als uw Givt-bijdrage na 2 dagen nog niet van uw rekening werd afgeboekt, dan zijn uw gegevens nog niet of niet correct of compleet ingevuld.

Als dat voor u geldt, ga dan in de Givt app op uw telefoon naar het menu, klik linksboven (de drie liggende balkjes) aan en klik Mijn gegevens aan en log in met uw wachtwoord of vingerafdruk en maak uw gegevens en IBAN-nummer compleet/correct. Uw bijdragen kunnen dan geïncasseerd worden zoals u bedoelde! De app werkt dan verder probleemloos zoals u wenst.

Wilt u ook anoniem meedoen aan de collecten zonder contanten, kijk dan voor info bij www.givtapp.net of download de gratis app.