Het zijn nog altijd moeizame tijden… ondanks de komst van de vaccins ziet het er niet naar uit dat we op korte termijn alle beperkingen mogen loslaten. We zijn daarom erg blij dat het elke week nog lukt om voor onze parochie een viering te streamen.

Op zondag 10 januari 2021 om 10:30 uur een eucharistievoering vanuit de Titus Brandsmakerk. We vieren dan de doop van de Heer. Voorgangers zijn pastoor-deken Eugène Jongerden en pastor-diaken Paul Koopman, met medewerking van cantores van het Titus Brandsmakoor en Aja Leemans op het orgel.

De viering is te volgen via YouTube door op onderstaande afbeelding te klikken.

Misboekje

Klik hier voor uw misboekje.

Collecte

Zoals u zult begrijpen lopen de meeste kosten in onze locaties gewoon door, terwijl een belangrijk deel van onze inkomsten, namelijk de wekelijkse collecten, volledig stilgevallen is.
Daarom vragen we aandacht voor uw vrijwillige bijdrage aan één van onze locaties ten behoeve van de collecte. Uiteraard kunt u de hoogte van het bedrag zelf bepalen, maar als suggestie geven we u mee dat 5 euro of meer zeer welkom zou zijn.

U kunt meedoen aan de collecte op de volgende wijzen:

• Door overboeking van de eersteop rekening INGB 0000 1338 68 t.n.v. RK Gem. H. Geest en St. Urbanus – Par. Amstelland, o.v.v. collecte.
  • Met de app van Givt. U vindt ons in de lijst als “St. Urbanus Bovenkerk”.
  • Met gebruikmaking van de de qr-code voor een tikkie: