We hadden het al wel verwacht, maar de verlenging van de lockdown geeft wel aan dat we waakzaam moeten blijven. Ook in onze kerk kunnen we niet verslappen met de maatregelen, maar vooral willen we goed op elkaar blijven passen. Er gebeurt nogal wat om ons heen.

Fijn dat het ook deze week weer lukt om een Eucharistieviering te streamen voor de parochianen die niet naar de kerk kunnen. Zondag 17 januari komt deze uit de Goede Herderkerk en start om 10.30 uur. Deze viering heeft als thema ‘God roept een mens tot leven’ met als voorgangers pastoor-deken Eugène Jongerden en pastor Dea Broersen. Leden van het koor van de Goede Herder verzorgen de vocale en muzikale ondersteuning onder begeleiding van James Pollard.

De viering is te volgen via YouTube door op onderstaande afbeelding te klikken.

Misboekje

Klik hier voor uw misboekje.

Collecte

Zoals u zult begrijpen lopen de meeste kosten in onze locaties gewoon door, terwijl een belangrijk deel van onze inkomsten, namelijk de wekelijkse collecten, volledig stilgevallen is.
Daarom vragen we aandacht voor uw vrijwillige bijdrage aan één van onze locaties ten behoeve van de collecte. Uiteraard kunt u de hoogte van het bedrag zelf bepalen, maar als suggestie geven we u mee dat 5 euro of meer zeer welkom zou zijn.

U kunt meedoen aan de collecte op de volgende wijzen:

• Door overboeking van de eersteop rekening INGB 0000 1338 68 t.n.v. RK Gem. H. Geest en St. Urbanus – Par. Amstelland, o.v.v. collecte.
  • Met de app van Givt. U vindt ons in de lijst als “St. Urbanus Bovenkerk”.
  • Met gebruikmaking van de de qr-code voor een tikkie: