Het is een hele rare week met mogelijk nieuwe corona maatregelen in ons land. Hoe anders is dit met 400.000 doden in de VS! De aantredende nieuwe president wacht een enorme taak met zijn coronabeleid.

Je merkt dat het allemaal zwaarder wordt voor mensen. Aan de andere kant sterkt het ons ook in vastberadenheid om er schouder aan schouder voor te gaan om hier zo goed mogelijk doorheen te komen, ook in onze geloofsgemeenschappen van RK Amstelland. Onze vrijwilligers die allemaal een grote mate van creativiteit aan de dag leggen om zaken in banen te leiden: petje af!

Daarom ook heel fijn dat door de inzet van Peter de Bruijn de online eucharistieviering van aanstaande zondag gestreamd wordt vanuit de St. Urbanus in Ouderkerk. Pastoor G. van Tillo, pastor-diaken Eugène Brussee en pastor Dea Broersen gaan voor, met medewerking van leden van het koor Elckerlyc onder leiding van Laurens de Boer. Het thema kunnen we wel gebruiken: ‘Breng de blijde boodschap’.

De viering is te volgen via YouTube door op onderstaande afbeelding te klikken.

Misboekje

Klik hier voor uw misboekje.

Collecte

Zoals u zult begrijpen lopen de meeste kosten in onze locaties gewoon door, terwijl een belangrijk deel van onze inkomsten, namelijk de wekelijkse collecten, volledig stilgevallen is.
Daarom vragen we aandacht voor uw vrijwillige bijdrage aan één van onze locaties ten behoeve van de collecte. Uiteraard kunt u de hoogte van het bedrag zelf bepalen, maar als suggestie geven we u mee dat 5 euro of meer zeer welkom zou zijn.

U kunt meedoen aan de collecte op de volgende wijzen:

• Door overboeking op rekening INGB 0000 1338 68 t.n.v. RK Gem. H. Geest en St. Urbanus – Par. Amstelland, o.v.v. collecte.
  • Met de app van Givt. U vindt ons in de lijst als “St. Urbanus Bovenkerk”.
  • Met gebruikmaking van de de qr-code voor een tikkie: