We hebben wel een wonderlijk week achter de rug. Extreme weersomstandigheden (maar vandaag misschien weer een zonnetje en hopelijk minder glad) en de aankondiging dat ons land zeker tot 2 maart op slot blijft. We houden de moed er maar zoveel mogelijk in. Het thema van de online gestreamde Eucharistieviering van aankomende zondag is ‘Liefde zet je in beweging’.

Deze gezinsviering komt op zondag 14 februari 2021 om 10:30 uur uit de St. Urbanuskerk in Ouderkerk aan de Amstel. Voorgangers zijn pastoor-deken Eugène Jongerden, pastor-diaken Eugène Brussee en pastor Dea Broersen. Jeugdkoor Urbanissimo verzorgt de vocale ondersteuning onder leiding van Ria de Bruijn en Leoni Sitvast, en de muzikale begeleiding is in handen van Jeffrey de Bruijn.

Viering volgen via YouTube

De viering is te volgen via YouTube door op onderstaande afbeelding te klikken.

Misboekje

Klik hier voor uw misboekje.

Eerste collecte

Zoals u zult begrijpen lopen de meeste kosten in onze locaties gewoon door, terwijl een belangrijk deel van onze inkomsten, namelijk de wekelijkse collecten, volledig stilgevallen is.
Daarom vragen we aandacht voor uw vrijwillige bijdrage aan één van onze locaties ten behoeve van de collecte. Uiteraard kunt u de hoogte van het bedrag zelf bepalen, maar als suggestie geven we u mee dat 5 euro of meer zeer welkom zou zijn. U kunt meedoen aan de collecte op de volgende wijzen:

• Door overboeking op rekening INGB 0000 1338 68 t.n.v.  R.K. Parochie Amstelland/H. Geest St. Urbanus, o.v.v. collecte.
  • Met de app van Givt. U vindt ons in de lijst als “St. Urbanus Bovenkerk”.
  • Met gebruikmaking van de de qr-code voor een tikkie:

Tweede Collecte voor caritas

Vanuit de Caritas van onze parochie hebben we een extra collecte op bestemd voor de plaatselijke Voedselbanken die onze hulp goed kunnen gebruiken, zoals de Voedselbank in Diemen. Daarnaast willen we ook de niet-officiële Voedselbanken steunen die hulp bieden aan mensen zonder papieren, zoals dat in Amsterdam West gebeurt.
Op de dag van de liefde, Valentijnsdag, bevelen we deze Caritas (= liefde) -collecte van harte bij u aan. Heel hartelijk dank voor uw bijdrage!

• U kunt uw financiële bijdrage natuurlijk ook overmaken op bankrekening: NL18 INGB 0009 0119 66 t.n.v. Caritas Amstelland o.v.v. Voedselbank.
  • Met de app van Givt. voegt u heel eenvoudig met ”+Collecte toevoegen” de 2e collecte voor Caritas/voedselbank toe. U vindt ons in de lijst als “St. Urbanus Bovenkerk”.
  • Met gebruikmaking van de de qr-code voor een tikkie: