Op woensdagavond 17 februari 2021 om 19:30 uur komt de Aswoensdag viering gestreamd uit de Titus Brandsmakerk. Voorgangers zijn pastoor-deken Eugène Jongerden, pastor-diaken Paul Koopman en pastor Dea Broersen. Cantores van het Titus Brandsmakoor, onder begeleiding van Vincent Dorenbos op het orgel, verzorgen de muzikale en vocale ondersteuning.

Wie deze viering wil bijwonen, wordt zoals altijd verzocht om zich vooraf aan te melden, maar ook om een mondkapje mee te nemen. Want de ritus van Aswoensdag zal dit jaar wegens corona iets anders vorm krijgen. In navolging van het advies van de Nationale Raad voor Liturgie zal de as op het hoofd worden gestrooid in plaats van met een askruisje op het voorhoofd getekend. Dit is de oudste vorm in de christelijke traditie, en gebaseerd op Bijbelse gebruiken. Zowel de bedienaar als de ontvanger dragen daarbij een mondkapje.

Een goed begin gewenst van de Veertigdagentijd en veel devotie op weg naar het Licht van Pasen!

Viering volgen via YouTube

De viering is te volgen via YouTube door op onderstaande afbeelding te klikken.

Misboekje

Klik hier voor uw misboekje.

Eerste collecte

Zoals u zult begrijpen lopen de meeste kosten in onze locaties gewoon door, terwijl een belangrijk deel van onze inkomsten, namelijk de wekelijkse collecten, volledig stilgevallen is.
Daarom vragen we aandacht voor uw vrijwillige bijdrage aan één van onze locaties ten behoeve van de collecte. Uiteraard kunt u de hoogte van het bedrag zelf bepalen, maar als suggestie geven we u mee dat 5 euro of meer zeer welkom zou zijn. U kunt meedoen aan de collecte op de volgende wijzen:

• Door overboeking op rekening INGB 0000 1338 68 t.n.v.  R.K. Parochie Amstelland/H. Geest St. Urbanus, o.v.v. collecte.
  • Met de app van Givt. U vindt ons in de lijst als “St. Urbanus Bovenkerk”.
  • Met gebruikmaking van de de qr-code voor een tikkie:

Comments are closed.