Zaterdagavond 3 april 2021 is er om 21:00 uur een Paaswake zonder publiek vanuit de Augustinuskerk. Voorgangers zijn pastoor-deken Ambro Bakker s.m.a., pastor Dea Broersen en de heer Guus van ‘t Hoff, lid pastoraatsgroep. De muzikale en vocale begeleiding is in handen van enkele koorleden van de liturgische zanggroep Tolle Lege, onder leiding van Marlies van ‘t Hoff – Hattink met Nicolette Klerks op de piano.

Viering volgen via YouTube

De viering is te volgen via YouTube door op onderstaande afbeelding te klikken.

Misboekje

Klik hier voor uw misboekje.

Collecte voor de gemeenschap

Zoals u zult begrijpen lopen de meeste kosten in onze locaties gewoon door, terwijl een belangrijk deel van onze inkomsten, namelijk de wekelijkse collecten, volledig stilgevallen is.
Daarom vragen we aandacht voor uw vrijwillige bijdrage aan één van onze locaties ten behoeve van de collecte. Uiteraard kunt u de hoogte van het bedrag zelf bepalen, maar als suggestie geven we u mee dat 5 euro of meer zeer welkom zou zijn.

U kunt meedoen aan de collecte op de volgende wijzen:

• Door overboeking t.n.v. RK Gem. H. Geest en St. Urbanus – Par. Amstelland Rekening: NL33 INGB 0000 1338 68
  • Anoniem met de app van Givt. U vindt ons in de lijst als “St. Urbanus Bovenkerk”.
  • Door de qr-code van een tikkie met uw mobiele telefoon te scannen: