St. Urbanuskerk Bovenkerk - Maria altaar

De maand mei is begonnen; traditiegetrouw de maand van Maria. Net als in oktober willen we dan bijzonder stilstaan bij de moeder van Jezus, bij ons aller Moeder en haar bijzondere rol in de heilsgeschiedenis. In andere jaren waren er in de parochie samenkomsten rond Maria, of konden we op bedevaart naar aan haar toegewijde plaatsen, maar ook dit jaar zat dat er net als veel andere activiteiten jammer genoeg niet in.

Daarom organiseren wij op woensdag 12 mei, de dag voor Hemelvaart, om 20.15 uur een digitaal Maria-uurtje. Het wordt een mooie combinatie in beeld en geluid van gebed, meditatie, muziek, gedichten, film, en korte informatieve onderdelen. Dit uur zal worden geleid door de pastores Eugène Jongerden, Eugène Brussee en Dea Broersen.

Vooraf aanmelden

U kunt zich hiervoor aanmelden door een mail te sturen naar e.brussee@rkamstelland.nl, waarna u een link ontvangt om vanachter uw PC of tablet mee te doen. Vanaf 20 uur kunt u inloggen, zodat iedereen de tijd heeft om alle instellingen te regelen en we op tijd kunnen beginnen.

Doet u ook mee?

Hier geldt geen maximum aantal, dus ‘vol is vol’ is niet van toepassing. Maar al is het via een beeldscherm, we kunnen er wel troost en inspiratie uit putten als we samenkomen rond de Vrouwe die zo dicht bij ons wil staan, en die met ons meegaat op onze levensweg.

Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.