De online eucharistieviering vindt op zondag 2 mei 2021 om 10:30 uur plaats vanuit de Goede Herderkerk. Uw voorgangers zijn pastoor Lex Koot en pastor Dea Broersen met muzikale begeleiding van James Pollard. Het is dan de zondag van de Oosterse kerken.

VIERING VOLGEN VIA YOUTUBE

Deze viering is via een directe beeldverbinding voor iedereen met een PC of tablet te volgen. Klik daarvoor op onderstaande link.

MISBOEKJE

Klik hier voor uw misboekje

COLLECTE VOOR DE GEMEENSCHAP

Zoals u zult begrijpen lopen de meeste kosten in onze locaties gewoon door, terwijl een belangrijk deel van onze inkomsten, namelijk de wekelijkse collecten, volledig stilgevallen is.
Daarom vragen we aandacht voor uw vrijwillige bijdrage aan één van onze locaties ten behoeve van de collecte. Uiteraard kunt u de hoogte van het bedrag zelf bepalen, maar als suggestie geven we u mee dat 5 euro of meer zeer welkom zou zijn.

volgen nog

Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.