Na alle kerkelijke feesten en speciale zondagen, is het deze zondag op 13 juni ‘gewoon’ de elfde zondag door het jaar, maar wel met een prachtig thema: Het Rijk Gods is als een mosterdzaadje.

In de gestreamde Eucharistieviering vanuit de Augustinuskerk gaat pastoor-deken Ambro Bakker s.m.a. voor samen met pastor Dea Broersen. Cantores van het Latijns Parochiekoor Cantemus Dominum verzorgen de zang, muzikaal begeleid door organist Chris Bossano.

En zo wordt het toch langzamerhand écht een beetje zomers in ons land en worden we ook geruster op de dalende besmettingscijfers. Hoewel de anderhalve meter afstand nog altijd geldt en thuiswerken de norm hoort te zijn, mogen we met inachtneming van de regels wel weer een terrasje pakken of een museum bezoeken. We kunnen bij ons thuis vier mensen ontvangen en velen van ons zijn intussen minstens één keer gevaccineerd. In onze kerkgebouwen mogen we met wat meer gelovigen samenkomen, afhankelijk van de situatie per locatie.

Viering volgen via YouTube

Deze viering is via een directe beeldverbinding voor iedereen met een PC of tablet te volgen. Klik daarvoor op onderstaande link.

MISBOEKJE

Klik hier voor uw misboekje

COLLECTE VOOR DE GEMEENSCHAP

Op veler verzoek hebben wij het Rabo betaalverzoek vereenvoudigd zodat u niet meer de QR-code hoeft te scannen, u kunt nu simpelweg onderstaande  knop “1e collecte” aanklikken het betaalverzoek wordt dan  geopend als uw bankrekening geïnstalleerd is.

Zoals u zult begrijpen lopen de meeste kosten in onze locaties gewoon door, terwijl een belangrijk deel van onze inkomsten, namelijk de wekelijkse collecten, volledig stilgevallen is.
Daarom vragen we aandacht voor uw vrijwillige bijdrage aan één van onze locaties ten behoeve van de collecte. Uiteraard kunt u de hoogte van het bedrag zelf bepalen, maar als suggestie geven we u mee dat 5 euro of meer zeer welkom zou zijn.

Via een overboeking

Door een handmatige overboeking t.n.v. RK Gem. H. Geest en St. Urbanus – Par. Amstelland op IBAN-nummer: NL33 INGB 0000 1338 68 o.v.v. “collecte kerk”.

Met behulp van een een bank-app én een scan-app.

Scan de betreffende qr-code met de scan-app of klik op de betreffende knop. Er wordt een Rabobank betaalverzoek geactiveerd. Vul het gewenste bedrag in, kies jouw bank uit en het betaalverzoek wordt geopend in jouw bank-app om af te ronden.

1e COLLECTEklik hier
De qr-code voor de eerste collecte.
Scan deze met de scan-app.

Met behulp van de Givt-app

Open de Givt-app, vul gewenste bedrag in, selecteer het doel “St Urbanus Bovenkerk” in de keuzelijst en voltooi. Als u ook een scan-app heeft, gebruik dan onderstaande qr-code van Givt. Het doel is dan al voor u ingevuld.

De qr-code voor het betalen via Givt.
Scan deze met de scan-app.

Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.