Via deze website en via onze tweewekelijkse nieuwsbrieven voor aangesloten abonnees houden we u op de hoogte van de agendaplanning van onze locatie St.Urbanus – Bovenkerk. Maar: we denken ook wat groter. Er is nog zoveel meer te beleven bij alle aangesloten kerklocaties binnen onze parochie. Dat willen we u natuurlijk niet onthouden!

Voor de maand oktober staan de vogende activiteiten op de planning:

VAN MAANDAG T/M VRIJDAG: kapel open voor het opsteken van een kaarsje of gebed

• 10.00 – 16.00 uur Goede Herder Kerk
  • 09.00 – 17.00 uur Torenkapel Urbanuskerk Bovenkerk
    MAANDAG
    In de maand oktober is er iedere maandagavond om 19.30 uur in de Torenkapel Urbanus Bovenkerk Rozenhoedje bidden o.l.v. de familie Brockhoff.
    DINSDAG
  • Eucharistieviering elke 1e dinsdag vd maand om 09.30 uur in de Goede Herder
  • Viering van Woord & Gebed om 10.00 uur in de Titus Brandsmakerk
    WOENSDAG
  • Oecumenisch Ochtendgebed om 08.45 uur in de St.Urbanuskerk Ouderkerk
  • Ochtendgebed om 09.30 uur in de Goede Herderkerk
  • Eucharistieiering in de Torenkapel om 09.30 uur in de St.Urbanuskerk Bovenkerk
  • Bijbelgroep ‘Rond het Evangelie’ o.l.v. diaken Paul Koopman elke woensdag om 10.30 uur in de Titus Brandsmakerk > graag vooraf aanmelden via: kooplui@xs4all.nl
    VRIJDAG
  • Eucharistieviering elke 1e vrijdag vd maand om 09.15 uur in de Augustinuskerk
  • Eucharistieviering elke 1e en 3e vrijdag om 09.00 uur in de Titus Brandsmakerk
  • Woord- & Communieviering elke 2e en 4e vrijdag om 09.00 uur in de Titus Brandsmakerk

Dinsdag 12 oktober 14.00 uur Goede Herder

• Film ‘Three Identical Strangers’ in de achterzaal.

Zaterdag 23 oktober 13.00 – 16.00 Titus Brandsmakerk

• Film: ‘De beentjes van Sint Hildegard’, een film van Herman Finkers. Komisch en spiritueel. Je kunt niets beters doen dan van elkaar te houden, maar maak van de liefde geen band. Geef elkaar van je brood, maar eet niet van hetzelfde stuk. Zing en dans met elkaar, maar wees ook alleen, zoals de snaren van een luit op zichzelf zijn, al doortrilt hen dezelfde muziek. Sta bij elkaar, maar niet te dicht bijeen, de eik en de cipres groeien niet in elkaars schaduw. Begeleiding Gerard Westendorp o.carm.
    Bijdrage € 5,00. Aanmelden bij Hans en Angela van Kessel h.en.a.vankessel@outlook.com 0297-34 06 82

Zaterdag 30 oktober 19.00 uur Augustinuskerk

• Eucharistieviering met Tienerkoor Vivace.
    Viering waarin afscheid wordt genomen van het jongerenkoor; de koorleden zijn wat ouder geworden en nemen afscheid, want zeker op deze leeftijd hebben de zangers vele activiteiten en vaak op verschillende plaatsen. Wij danken ze voor hun zeer gewaardeerde inzet en speciale dank aan dirigente Sarah Nieuwenhuizen.

Zondag 31 oktober 13.00 – 17.00 uur Titus Brandsmakerk
Feestelijke (livestream) viering i.v.m. 40 jarig jubileum KKI (Indonesische Katholieke Gemeenschap). Voorganger is Mgr. J. Hendriks, Bisschop van Haarlem-Amsterdam.

Zondag 31 oktober Allerzielen op Begraafplaats Buitenveldert

• tussen 12.00 – 20.00 uur diverse activiteiten
  • Allerzielenviering om 15.30 uur m.m.v. Liturgische Zanggroep Tolle Lege.
  • om 17.00 uur: zegening van de graven