Op zondag 10 oktober 2021 om 10:30 uur is er een eucharistieviering vanuit de Titus Brandsmakerk.

Wij vieren als parochie RK Amstelland op deze zondag het 25-jarig priesterjubileum van pastoor-deken Eugène Jongerden, waar in de viering aandacht voor zal zijn en ook aansluitend een feestelijke receptie voor wordt georganiseerd. De eigenlijke datum was 1 juni, maar om bekende redenen is het vieren daarvan even uitgesteld. Als thema is gekozen: Jezus’ liefdevolle blik.

Voorgangers zijn pastoor-deken Eugène Jongerden zelf, pastor-diaken Paul Koopman en pastor Dea Broersen, met medewerking van de cantores van het Titus Brandsmakoor onder leiding van Maria Vlaar en Vincent Dorenbos op het orgel.

Het belooft zondag gelukkig redelijk mooi weer te worden, dus dat is alvast fijn. En vooral hopen we tijdens alle festiviteiten op fijne ontmoetingen. Deken Jongerden ziet dit feest vooral als een feest voor de parochie; als nieuwe stap van verbinding en saamhorigheid.

Twee weken voor de lockdown in maart 2020 waren in dat kader op het zogeheten ‘Olievlekfeest’ immers de nodige initiatieven voor op stapel gezet, die vervolgens helaas op de plank kwamen te liggen. Nu we ook in het kerkelijk leven een aantal zaken opnieuw kunnen opstarten, mag het feest van 10 oktober hopelijk een nieuwe fase inluiden van een samen op weg zijn binnen onze parochie Amstelland’.

De viering is voor iedereen met een PC of tablet te volgen via onderstaande link.

Misboekje

Klik hier voor het misboekje

Collecte voor de gemeenschap

Zoals u zult begrijpen lopen de meeste kosten in onze locaties gewoon door, terwijl een belangrijk deel van onze inkomsten, namelijk de wekelijkse collecte, goeddeels stilgevallen is. Daarom vragen we aandacht voor uw vrijwillige bijdrage aan één van onze locaties ten behoeve van de collecte. Uiteraard kunt u de hoogte van het bedrag zelf bepalen, maar als suggestie geven we u mee dat 5 euro of meer zeer welkom zou zijn. Betaalmogelijkheden zijn:

handmatige overboeking

Door een handmatige overboeking t.n.v. RK Gem. H. Geest en St. Urbanus – Par. Amstelland op IBAN-nummer: NL33 INGB 0000 1338 68 o.v.v. “collecte kerk”.

knop en jouw bank-app

Klik op onderstaande knop. Vul het gewenste bedrag in, kies jouw bank uit en het betaalverzoek wordt geopend in jouw bank-app om af te ronden.

een scan-app én jouw bank-app

Scan de betreffende qr-code met de scan-app. Er wordt een Rabobank betaalverzoek geactiveerd. Vul het gewenste bedrag in, kies jouw bank uit en het betaalverzoek wordt geopend in jouw bank-app om af te ronden.

Deze afbeelding heeft een leeg alt-attribuut; de bestandsnaam is Bankopdracht-1e-collecte-qr.jpg
Scan deze met de scan-app.

Met behulp van de Givt-app

Open de Givt-app, vul gewenste bedrag(en) in en kies volgende>, kies  Lijst ..> en kies “St. Urbanus Bovenkerk” uit de (kerk)lijst en toets  Geven in en Klaar!  Of kies na volgende>  QR-code…> en scan deze en Klaar! Onze bestemming is aan deze QR gekoppeld.

Deze afbeelding heeft een leeg alt-attribuut; de bestandsnaam is GIVT-QR.jpg
Scan deze met de scan-app.

Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.