De advent staat haast voor de deur. In deze donkere dagen in de aanloop naar Kerstmis hebben we als vanzelf behoefte aan meer licht. En we kunnen een lichtje aansteken, of een lichtje zijn voor een ander, met deze kerstproducten van Amnesty International.

KAARSEN

Zeg Amnesty, en mensen zullen meteen aan het logo met de kaars denken. Kaarsen zijn dan ook wel het minste wat je in de webwinkel van Amnesty kunt verwachten. Deze kaarsen-met-een-boodschap hebben originele ontwerpen en verbeelden de boodschap van Amnesty. Naast de kaarsen met het vertrouwde logo is er een ruim assortiment aan leuke decoratieve lichtjes. Ze geven licht in donkere dagen, direct of indirect, want elke aankoop draagt bij aan de steun tegen onrecht.

KERSTKAARTEN-COLLECTIE

Een hart onder de riem. Laten weten dat je aan iemand denkt. Niets dan het allerbeste voor het nieuwe jaar. Met iets simpels als het sturen van Kerstkaarten blijven we dichtbij de mensen om wie we geven. Bij Amnesty International kent men als geen ander de kracht van post en het positieve effect dat dit een ander brengen kan. Kaarten met afbeeldingen van Dick Bruna, een traditioneel kersttafereel of nog veel meer. En via de aankoop van deze kaarten helpt u mee om ernstige schendingen van mensenrechten wereldwijd te helpen voorkomen.

Ook voor kerstpakketten vol eerlijke produkten, Fair Trade armbanden of kleurrijke kinderboeken, agenda’s, koffiebekers… en nog veel meer: van deze collectie vrolijkt iedereen op!

Voor de artikelen, zie de Amnesty International webshop.