Heading website

ZATERDAG 15 SEPTEMBER

13.45-18.00 uur

Beste [subscriber:firstname | default:reader],

Wij zijn heel trots dat Leo Fijen bereid is om aan het begin van het kerkelijke seizoen een lezing te houden. Leo is bekend van de TV, onder meer als presentator van het Geloofsgesprek van de omroep KRO-NCRV. Hij was eerder hoofd van de omroep RKK en zal ons inspireren voor het komende jaar.

Omdat onze geloofsgemeenschap veel te danken heeft aan het werk dat dagelijks door onze vrijwilligers wordt verzet, willen graag onze waardering laten blijken door u daarna uit te nodigen voor een aangeklede borrel in café Silversant. Een ideale gelegenheid om elkaar te ontmoeten en in een andere ambiance te spreken.

Het algemene programma
13.45 uur Ontvangst in de St. Urbanuskerk
14.00 uur Welkom dor pastoor Eugène Jongerden
14.15 uur Lezing Leo Feijen
15.00 uur Gelegenheid tot vragen
15.30 uur Dank en slotwoord
16.00 uur Borrel met hapjes in café Silversant
18.00 uur Einde

Wij hopen u allen te ontmoeten.

Namens het organisatiecomité,
Reinout Wibier

Boek "Toekomst zien in de kerk" van Leo Fijen

In Leo’s nieuwste boek “Toekomst zien in de kerk” wordt in vijf prioriteiten de deur naar de toekomst geopend. Daarbij zijn zowel Leo als Anselm Grün niet blind voor de problemen van de kerk. Leo komt ons vooral vertellen waar de kansen liggen en hoe we die concreet kunnen verzilveren. De kerk heeft veel te bieden, maar hoe zit dat met ons zelf? Laat u inspireren door Leo’s nieuwste boek “Toekomst zien in de kerk”.

Boek "loslaten en thuiskomen" van Leo Fijen

In tien kernpunten bemoedigt Leo Fijen ons dat we als geloofsgemeenschap vertrouwen mogen hebben in de toekomst van de kerk. Die toekomst zal er anders uitzien dan we denken te weten, want de Geest van God waait waarheen hij wil. En die toekomst gaat goed samen met de menselijke maat van beleid, plannen maken en rekenwerk. Laat u inspireren door Leo's boek "Loslaten en Thuiskomen.

Inspiratiedag vrijwilligers in Heiloo

In navolging van de vorig jaar april gehouden inspiratiedag voor vrijwilligers, besturen en pastores is er voor dit jaar weer een attractief programma georganiseerd. Rondom het thema "Het zal mij een zorg zijn" zijn er interessante inleiders en workshops.
Deze inspiratiedag zal plaatsvinden op zaterdag 13 oktober in het mooie parochiecentrum van de Willibrorduskerk te Heiloo (niet ver van het station). Aanvang: 10.00 uur en sluiting ongeveer 15.45 met een gebedsviering.