St. Urbanus Chocolade - productfoto

SBS6 19:00 vanavond

Naar aanleiding van de brand in de Notre Dame Parijs, precies 7 maanden geleden, roept dat bij velen de emotie op van de brand in onze St. Urbanuskerk. De media is nieuwsgierig hoe het met ons gaat.

Het program Hart van Nederland van SBS6 is vanmorgen bij de St. Urbanus geweest en heeft opnames gemaakt van pastoor Eugène Jongerden en Clem Venne. Dit programma wordt vanavond om 19.00 uur uitgezonden als onderdeel van de brand in Parijs. Wij zijn dan wel 7 maanden verder, toch grijpt het ons weer aan.

Nieuwe actie St. Urbanus Chocolade

In de uitzending komt er promotie voor onze St. Urbanus Chocoladerepen in de smaken melk, puur en wit. Vanaf 1 mei kunt u ons steunen door het kopen van St. Urbanus Chocolade op diverse verkooppunten in Amstelveen, Bovenkerk en Aalsmeer. Houdt de website: www.helponsuitdebrand.com in de gaten.

De prijs bedraagt € 5,- per stuk en van elke reep gaat er minstens € 3,- naar de kerk. Leuk om te geven, lekker om te krijgen. Steun ons en geniet.

Dit wordt mede mogelijk gemaakt door onze sponsoren: Martinez Chocolatier, Reijnen Media, Pré Print & Mail, JHDB Vormgeving, alle verkooppunten en vele vrijwilligers.
JMH_3082