St. urbanuskerk Bovenkerk - Allerzielen

Tijdens de uitvaartdienst wordt een herdenkingskruisje met de naam van de overledene op het kruisjesbord gehangen. Het kruisje blijft daar totdat de viering van Allerzielen aanbreekt.
Op 2 november is het de dag van Allerzielen, waarop overleden dierbaren worden herdacht in de St. Urbanuskerk. In een bijzondere viering worden de namen van alle overledenen van het afgelopen jaar genoemd en er wordt voor iedere overledene een kaarsje aangestoken. Na de viering worden op de begraafplaats de graven gezegend.
Met Allerzielen wordt de familie van de overledene uitgenodigd de viering mee te maken. Na afloop kan het herdenkingskruisje mee naar huis worden genomen. Zo leven onze dierbaren voort in onze herinneringen. Contact en informatie:
Secretariaat, tel. 020-67413233, e-mail secretariaat@urbanusbovenkerk.nl of rechtstreeks bij de pastores.