Voor de opening van het nieuwe culturele seizoen hebben de Vrienden van Urbanus het Alphens Kozakkenkoor op zondagmiddag 5 maart om 14.30 uur uitgenodigd. Het Alphens Kozakkenkoor hoopt met dit benefietconcert een steentje bij te dragen aan de restauratie van de door brand getroffen Sint Urbanuskerk.

Het Alphens Kozakkenkoor heeft in haar 15-jarig bestaan veel optredens in binnen- en buitenland op hun palmares. Onder leiding van dirigent Arkadi Gankin brengen zij orthodox-byzantjnse liederen, maar ook traditionele volksliederen uit Oekraïne en Georgië en natuurlijk vrolijke en romantische Kozakkenliederen ten gehore.

In de St. Urbanuskerk, met haar schitterende akoestiek, zullen de melancholische en romantische, maar ook de opzwepende klanken van het Alphens Kozakkenkoor prachtig klinken. De begeleiding van het koor wordt verzorgd door dirigent Arkadi Gankin op zijn bajan, ondersteund door Sheila Moens, eveneens op de bajan, en door Nathalya Shevcenko op de balalaika. Kortom: een zeer gevarieerde muzikale happening in een prachtig gerestaureerde St. Urbanus!

Let op! Prijs is € 15,00 via: WE-Ticket van het AKK  (t.m. 4 maart) hierna kosten toegangskaarten aan de deur € 17,50 (prijzen zijn incl. pauzedrankje)

U kunt een prachtig concert tegemoet zien en tegelijk onze kerk steunen!

Link of Qr-code voor kaarten voor het Kozakkenkoor