St. urbanuskerk Bovenkerk - Allerzielen

De Corana maatregelen treffen ons allemaal. Of je nu wilt of niet. We zijn allemaal verstoken van een deel van onze sociale contacten. Degenen die ziek worden van het virus, onze kwetsbare ouderen en de risicogroepen het meest. Maar sommigen hebben ineens geen opdrachten of werk meer, terwijl anderen zich een slag in het rond werken.

Uw persoonlijke intenties (gebed)

Op deze pagina kun u symbolisch een lichtje voor hen ontsteken en een intentie te plaatsen. Misschien in het algemeen of voor dierbaren dichtbij. Daar zijn geen kosten aan verbonden.

Ga voor uw persoonlijke intenties naar de onderkant van de pagina (oudste intentie) en schrijf deze in het vak “geef een reactie”. Alleen om misbruik te voorkomen dient u uw naam en e-mailadres op te geven.

1. Author

Voor onze buren die nu geen dagopvang meer hebben en waarbij de zorg weer volledig op de partner terecht komt. En voor de buren die opgenomen zijn in Ziekenhuis Amstelland en Corona blijken te hebben. Ook voor Dick die ziek is van de Corona en in quarantaine verblijft.

2. Ik denk aan en dank alle mensen in vitale beroepen. De niet zo hippe, flitsende beroepen maar die gedaan worden door mensen waar onze maatschappij nu wel op door draait. Laten we dankbaar zijn voor hun inzet.
    Uiteraard wil ik al mijn collega’s een hart onder de riem steken en hun veel uithoudingsvermogen toewensen. Zij zullen dit nodig hebben! Stay safe and strong 🙏🏻❤️

3. Ik denk aan mijn moeder van 89 die sinds kort in Roosendaal in een verpleeghuis woont en nu geen bezoek mag ontvangen en op haar kamer moet blijven. Ik denk aan mijn kinderen, mijn man en mijn familie en vrienden. Ik denk aan alle medewerkers in de zorg, maar ook alle anderen die zorgen dat de wereld nog doordraait.
    Annelies

4. Ik steek een kaars aan voor alle mensen op de hele wereld, dat zij allen hoop houden
    op een toekomst in een gezondere wereld
    waar mensen naar elkaar in liefde om blijven zien. En voor alle mensen die nu vechten tegen het Coronavirus thuis en in de ziekenhuizen, en voor allen die hen daarbij hulp verlenen. Dat God over hen mag blijven waken.

5. Voor mijn kinderen en kleinkinderen dat ze gezond mogen blijven. Dat mijn oudste weer klanten zal krijgen nu heeft hij niets meer. oor iedereen die Corona heeft dat zij op genezing mogen hopen.

6. Voor een buurvrouw die opgehaald is door ambulance personeel in quarantainepakken.

7. Voor iedereen die nu in eenzaamheid thuis zit omdat ze geen bezoek meer mogen ontvangen. Voor m’n gezin, dat iedereen gezond mag blijven en in het bijzonder voor Rick en Leonie die elke dag in de zorg klaar staan om Corona patiënten te helpen.

8. Ik denk aan mijn oude vader die nu alleen is, zonder bezoek. Aan mijn broer Edwin, die tot de risicogroep behoort en voor zijn vrouw die geweldig naast hem staat. Ik hoop dat zij geen virus oplopen.
    Ik denk aan mijn nichten Vivianne en Rebecca die werkzaam zijn in de zorg en Corona patiënten verplegen. Hoop dat zij gezond en sterk mogen blijven om deze heldhaftige zorg te kunnen verlenen. En met hen vele vele andere zorgmedewerkers. Hulde!
    Een hart onder de riem voor iedereen die spanning heeft ivm voortbestaan van zijn bedrijf. Ik denk hierbij aan mijn broer Steffen.
    Ik denk aan Kitty die al 3 weken alleen in quarantaine zit, aan haar vriend Maarten die op de IC ligt.
    Spannende tijden. Laten we goed naar elkaar omkijken.

9. Voor ons allen dat wij door deze Corona crisis heelhuids heen komen .

Ook voor al de mensen die ons helpen In deze zo moeilijke tijden en hun eigen leven in gevaar brengen , dat wij respect en begrip daar voor hebben .

10. Voor onze moeder, die nu middenin haar ziekteproces verstoken is van goede verzorging en het contact met (klein-)kinderen – dat zij nog de tijd van leven heeft om de periode na het virus mee te maken en in te halen. Voor ieder in een vergelijkbare situatie. Voor ieder die werkzaam is in de zorg, en die onvoorstelbare offers maakt voor de medemens: zij zijn de ware helden en heiligen van deze tijd. En tot slot: voor vertrouwen en een groei in collectieve zorg en omzien naar elkaar.

11. Author

Voor mijn vader die in een verzorgingstehuis zit. Daar ging ik eens in de twee weken op bezoek en nu kan dat niet meer. Bellen lukt hem niet meer en mij verstaat hij telefonisch ook niet. En voor mijn dochter die op de IC werkt in Ziekenhuis Amstelland. Dat zij gespaard mag blijven van ziekte om anderen te kunnen helpen.