Ongeveer om de zes weken is er een familieviering die vooral geschikt is voor kinderen van de basisschool. Tijdens deze vieringen wordt een Bijbelverhaal in voor kinderen begrijpelijke taal voorgelezen. Op kerstavond wordt het kerstspel opgevoerd. Op Goede Vrijdag en Paasavond zijn er ook speciale kindervieringen.
‘Zingen is twee keer bidden’ wordt wel gezegd. Maar wat als je nu dubbel zo vaak kan zingen? Er is een samenwerking met de St. Urbanus in Ouderkerk en het kinderkoor ‘t Kwetternest ontstaan. Dit houdt in dat de kinderen van De Boventoontjes uit Bovenkerk mee kunnen zingen in Ouderkerk met ‘t Kwetternest bij de familievieringen, en andersom zingt ‘t Kwetternest mee met De Boventoontjes. De repetities zijn op
de zaterdagmiddag voorafgaand aan de viering van 16.00 tot 17.00 uur in de kerk waar de viering is. De begeleiding wordt verzorgd door dirigente Ria de Bruijn, pianist Jeffrey de Bruijn en percussionist Jens Friso van Velzen. Ben je tussen de 8 en 12 jaar en wil je meedoen? Dat kan, kom gewoon langs op de genoemde tijden en laat je horen!
Informatie: ebrussee@rkamstelland.nl / boventoontjes@outlook.com.