St. Urbanuskerk Bovenkerk - Givt
St. Urbanuskerk Bovenkerk - Givt

Contant geld is lang niet meer vanzelfsprekend. Betalen doen we steeds vaker met de pinpas en ook het betalen met de smartphone komt steeds vaker voor. Deze ontwikkelingen zijn niet meer tegen te houden, maar hebben wel tot gevolg dat het voor mensen moeilijker is om mee te doen met de collecte tijdens de viering.

Voor dit probleem hebben we een oplossing, want dat kan doort digitaal collecteren door middel van een smartphone. Dit systeem wordt gebruikt naast de gewone manier van collecteren. Doneren met contant geld kan dus ook en zal altijd mogelijk blijven.

Doneren kan ook op afstand! Gewoon thuis, op een moment dat het uitkomt.

Deze manier van geven werkt gewoon naast contant geld en heeft veel voordelen. Zo ben je niet beperkt door wat je aan contant geld bij je hebt én krijg je aan het einde van het jaar een overzicht van je giften (wat aantrekkelijk is voor de belasting). Maar bovenal hoef je voor de dienst niet meer na te denken of je genoeg contant geld bij je hebt.

Als je gebruik wilt maken van deze manier van collecteren heb je de Givt -app nodig. Ga naar www.givtapp.net/download om de app te installeren. Je kan na het downloaden direct je e-mailadres invoeren en beginnen met geven. Je verdere registratie kan je ook op een later moment afronden.

Givt in gebruik

Het gebruik van de Givt-app is simpel en eenvoudig. Je opent de app, selecteert het bedrag en haalt je telefoon langs de collectezak of -mand. Doe je thuis mee met de collecte dan zoek je de St. Urbanuskerk Bovenkerk één keer op en vervolgens staat deze de volgende keer bovenaan bij jou persoonlijke doelen.

Wil jij ook op deze handige manier geven? Download dan de Givt-app op www.givtapp.net/download. Je kan na het downloaden direct je e-mailadres invoeren en beginnen met geven. Je kan op een later moment je verdere registratie afronden.

Anoniem

Givt beschermt jouw anonimiteit als gever.