IN MEMORIAM PETER VERSTRATEN ( 11.10.1935-26.1.2021)

Als emeritus-pastoor van de H. Geestparochie wil ik Peter via deze weg gedenken. Gedurende 15 jaar (van 1989-2004) is hij lid en vice-voorzitter geweest van het toenmalige parochiebestuur van de H. Geestkerk.

Met dankbaarheid  en respect kijk ik terug op deze vele jaren van samenwerking. Het waren best roerige jaren van het proces van samenwerken tussen de parochies in de  nu gevormde parochie R.K. Amstelland. Wij vonden bij elkaar altijd een goed luisterend oor en handen van inzet en daadkracht. Ook privé waren er goede banden: we zijn zelfs een keer op een gezamenlijk vakantieadres geweest.

Van harte wens ik Tiny, zijn kinderen en kleinkinderen veel sterkte toe bij het verwerken van dit verlies en gemis. Afgelopen woensdag (3 februari jl. ) hebben wij in besloten kring na een eucharistieviering in de Titus Brandsmakerk en aansluitende begrafenis in  Bovenkerk afscheid van Peter genomen.

Wij vertrouwen hem toe aan onze Schepper en Heer.

pastor J. Adolfs

1. Gecondoleerd met het verlies van Peter.

Heel veel sterkte !..

Christa van der Zon-Rozendal

2. Gecondoleerd met het grote verlies van Peter. Heb zeer fijne herinneringen aan hem.
    Veel sterkte,
    Marga Tulleners

3. Een markant persoon is heen gegaan. Dierbaar zijn de herinnering. Ik wens de nabestaanden heel veel sterkte.

4. Gecondoleerd met het verlies van Peter.
    In de korte tijd dat ik Peter heb mogen ontmoeten was hij altijd in voor een grap of grol. Maar hij had ook belangstelling voor andere mensen en vroeg dan ook hoe het met je ging. Door omstandig heden heb ik het stokje als voorzitter van het Matheus College van hem overgenomen. Het zal een lege plek blijven op onze jaarlijkse vergaderingen. Wij wensen u en de familie – met Gods zegen – heel veel kracht en sterkte in moeilijke tijd cie komen gaat.

Comments are closed.