Rock Solid

De kerk is een plek waar jongeren, of ze gelovig zijn of niet, graag heen gaan om God beter te leren kennen. “Onze Rock Solid-club” is voor kinderen in de leeftijd van 7 t/m 11 jaar en we maken gebruik van het programma van Youth for Christ! De Rock Solid-club komt doorgaans op de laatste zondag van de maand tussen 13:00 en 15:00 uur bij elkaar in de pastorie van de kerk.
Rond de grote feesten ondersteunen wij de Kinderwoorddiensten en zijn de activiteiten gezamenlijk. Wilt uw kind eens komen kijken en misschien wel meedoen? Ook vriendjes en vriendinnetjes zijn van harte welkom. Aanmelden kan bij:
Yvonne Brom: telefoon 06-26124372, e-mail: rocksolidliteclub@gmail.com.

Kinderwoorddienst

Op verschillende zondagen door het jaar is er een Kinderwoorddienst. Deze bieden aan de jongste kinderen in de basisschoolleeftijd de gelegenheid om onder “kerktijd” leuke dingen doen: een spannend verhaal lezen, kleuren, tekenen of knutselen. Het is iedere keer weer een verrassing. De Kinderwoorddiensten zijn er in ieder geval op of rond de kerkelijke feestdagen gedurende het jaar.