Wij nodigen u van harte uit voor onze bedevaart naar Onze Lieve Vrouw van Kevelaer van maandag 4 tot en met woensdag 6 juli 2022, een gezamenlijke organisatie van de Haarlemse Broederschap naar Kevelaer en de Amsterdamse, Volendamse en Westfriese bedevaart. Net als voorgaande jaren. Bedevaartsdagen in Kevelaer zijn inspirerende dagen van geloof, bemoediging en gezellige ontmoeting. Meerdere priesters en diakens begeleiden deze bedevaart. Mogen wij u op 4 juli op weg naar Kevelaer begroeten? En mocht u een andere geïnteresseerde kennen? Neem hem of haar mee, want iedereen is welkom om kennis te maken met Kevelaer, waar Maria ons als de Troosteres van de Bedroefden tegemoetkomt. 

Dea Broersen, Yvonne van Stiphout-Boos, Eugène Jongerden, Jos Martens, Eric van Teijlingen 

Twee jaren was het niet mogelijk om een bedevaart naar de Troosteres van de Bedroefden te organiseren, maar dit jaar gaan we weer naar Kevelaer. Als toepasselijk thema is gekozen: Waar de hemel de aarde raakt. Dat is wat Kevelaer, het mooie en intieme Mariaoord net over de grens in Duitsland, Kevelaer maakt. Het programma heeft de bekende onderdelen van een Kevelaer bedevaart: het aanbieden van de bedevaartkaars, een Lof en aanbidding van het Allerheiligst Sacrament, de kruisweg, lichtprocessie enz. Naast het aangeboden bedevaart-programma is er voldoende gelegenheid voor persoonlijke devotie of voor wat Kevelaer verder te bieden heeft aan terrasjes en winkels. 

Programma

 Maandag 4 juli 2022 

 • Vertrek vanaf de opstapplaatsen, onderweg koffiepauze 
 • Openingslof en aanbieden bedevaartkaars 
 • Eucharistieviering 

Dinsdag 5 juli 2022 

 • Overweging kruisweg
 • Sacramentslof 
 • Maria-uurtje (gebedsviering) 
 • Feestelijke Eucharistieviering (met koor en orkest van de basiliek) 
 • Lichtprocessie 

Woensdag 6 juli 2022 

 • Eucharistieviering 
 • Zegening van devotionalia en afscheid van Kevelaer 
 • Begin middag vertrek naar huis 

VERTREK (4 juli 2022) De bussen vertrekken (bij minimaal 5 deelnemers / wijzigingen voorbehouden): Amsterdam (Sloterdijk), Amstelveen, Alkmaar, Beverwijk, Haarlem, Heemstede, Heiloo, Hoorn, Langedijk, Schagen, Volendam en Zaanstreek.

DEELNAME Deze geheel verzorgde bedevaart omvat: vervoer per luxe touringcar, koffie/thee met gebak op heenreis, verblijf in Kevelaer (logies, ontbijt, lunch en diner), collectieve reisverzekering en bedevaartkosten. Prijzen zijn per persoon: 

Priesterhaus Kevelaer: op basis van een tweepersoonskamer € 275,00 
op basis van een éénpersoonskamer € 305,00 
Parkhotel: op basis van een tweepersoonskamer € 295,00 
op basis van een éénper-soonskamer € 325,00 

BIJZONDERHEDEN Een dieet (op medische noodzaak) dient op het aanmeldingsformulier te worden aangegeven. Neemt u een rollator of opvouwbare rolstoel mee, dan graag ook vermelden op het aanmeldingsformulier. Gebruikt u medicijnen? Stop deze in uw handbagage en neem uw medicijnpaspoort mee. U dient voor deze bedevaart volledig gevaccineerd te zijn (incl. een booster). (zie voor aanvullend reisadvies naar Duitsland i.h.k.v. corona de informatiepagina van de Rijksoverheid)

AANMELDING Aanmelding kan door het bijgevoegde aanmeldingsformulier geheel ingevuld te zenden naar (dit is mogelijk tot 1 juni): Kevelaer bedevaart, p/a Papaverweg 61, 1032 KE AMSTERDAM .

U kunt de gegevens ook mailen naar ons emailadres: kevelaerbedevaart@outlook.com 

Graag één aanmelding per aanmeldingsformulier. Voor een tweede aanmelding graag de achterzijde van het formulier gebruiken. 

BETALING Betaling dient gelijktijdig te geschieden met de aanmelding door overmaking op IBAN:
NL67 INGB 0005 2625 19 t.n.v. I.P.M. van Stiphout-Boos, o.v.v. “bedevaart Kevelaer 2022”. 

ANNULERING Bij annulering vóór 1 juni zijn wij genoodzaakt een bedrag € 50,00 in te houden op het te restitueren bedrag. Na deze datum vindt geen restitutie plaats. Wij adviseren u daarom een reis- en annuleringsverzekering af te sluiten. 

Een bevestiging van uw deelname ontvangt u uiterlijk 25 juni met de definitieve informatie over het bedevaartprogramma, uw opstapplaats en de vertrektijd. 

MEER INFORMATIE Neem voor uw vragen en/of opmerkingen contact op per mail kevelaerbedevaart@outlook.com of met een van onderstaande betrokkenen:

Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.