Deze kerst gaan heel veel dingen anders dan anders en anders dan gepland. De aangescherpte overheidsmaatregelen maken dat het niet praktisch uitvoerbaar blijkt en daarom niet verantwoord is om de kinderkerstviering, zoals deze vanuit RK Parochie Amstelland gepland stond, nog door te laten gaan. Om u toch, ook dit jaar, een kinderkerstviering te bieden, is de viering van vorig jaar vanuit de St. Urbanuskerk te Ouderkerk nu online te volgen.

De voorgangers bij deze viering zijn deken-pastoor Eugène Jongerden en pastor-diaken Eugène Brussee, met medewerking van jeugdkoor Urbanissimo onder leiding van Ria de Bruijn. Muzikale begeleiding door Jeffrey de Bruijn en Marcel van der Velde. Het thema van de viering is “Mooiste licht”. Door het Jeugdkoor Urbanissimo werd tijdens de Kerstviering het Kerstspel gespeeld.

Klik hier voor het liturgieboekje bij deze viering

U kunt de viering zien via onderstaande YouTube link: