Kisi staat voor Kids Singing, een organisatie die is ontstaan in Oostenrijk, en inmiddels in verschillende landen (België, Duitsland, maar ook Oeganda) bekend is. Zij willen door middel van musicals, liedjes en dans de verhalen uit de bijbel bij de mensen bekend maken en inspireren. Foto en trailer zijn van de moederorganisatie.

De musical Ruth is naar het gelijknamige boek, en is de eerste semiprofessionele voorstelling in Nederland. Ik heb de Oostenrijkse voorstelling gezien, het is werkelijk heel indrukwekkend en je wordt echt helemaal meegenomen in het verhaal. 

Al langere tijd is er een grote groep Kisi-leden aan het oefenen voor een groot project, namelijk de musical Ruth, het verhaal van de jonge Ruth uit Moab, die trouw blijft aan haar schoonmoeder Naomi. Ook wanneer alles verloren lijkt. Ze geeft niet op. Dit Bijbelverhaal is nog altijd actueel en zal tot de verbeelding spreken. Het belooft een ervaring vol hoop die je niet snel zult vergeten. Er liggen flyers op de lectuurtafel, en aan u wordt gevraagd zo veel mogelijk bekendheid te geven aan deze musical. Vooral bent u van harte uitgenodigd om te komen kijken op zaterdag 25 september om 14:00 uur naar de zaal van de Levend Evangelische gemeenschap in Aalsmeerderbrug. Hoort, en zegt het voort! Een mooie ervaring voor jong en oud.

Klik hier voor meer informatie en ticketverkoop.