Nog maar een kleine zes weken en dan is het lente…, wat een heerlijk optimisme! Hoewel de weertypes elkaar dit weekend aardig afwisselen en op het moment van schrijven van dit artikel de storm buiten tekeergaat, is het intussen toch alweer half februari geworden. Laten we hopen dat we langzamerhand de goede kant opgaan, niet alleen qua weer, maar vooral natuurlijk met alle corona-toestanden en -maatregelen.

Aanstaande zondag – 20 februari, de 7e zondag door het jaar, komt de online gestreamde Eucharistieviering vanuit de grote Augustinuskerk. Pastoor-deken Ambro Bakker s.m.a. en pastor Dea Broersen gaan voor in deze viering, die als thema heeft: ‘De pik op iemand hebben’. Het plaatje op de voorkant van het boekje illustreert het in elk geval duidelijk. Cantores van het Latijns Parochiekoor Cantemus Dominum verzorgen de zang, met Chris Bossano op het orgel.

U kunt alle vieringen via YouTube rechtstreeks, maar ook op een later moment volgen; gemiddeld nog tot twee weken later. Om de viering van deze zondag vanaf 10.30 uur op de computer, tablet of smartphone te volgen, klik daartoe op deze link:

De viering is ook op de lokale televisie RTV Amstelveen te volgen: Live vanaf 10.30 uur, in Amstelveen op Ziggo 42, KPN 1380 (1 kanaal onder NPO1) en T-mobile 806.

Misboekje

Klik hier voor het misboekje

Collecte voor de gemeenschap

Zoals u zult begrijpen lopen de meeste kosten in onze locaties gewoon door, terwijl een belangrijk deel van onze inkomsten, namelijk de wekelijkse collecte, goeddeels stilgevallen is. Daarom vragen we aandacht voor uw vrijwillige bijdrage aan één van onze locaties ten behoeve van de collecte. Uiteraard kunt u de hoogte van het bedrag zelf bepalen, maar als suggestie geven we u mee dat 5 euro of meer zeer welkom zou zijn. Betaalmogelijkheden zijn:

Contant
Als u de dienst op locatie bijwoond
Handmatige overboeking
Door een handmatige overboeking t.n.v. RK Gem. H. Geest en St. Urbanus – Par. Amstelland op IBAN-nummer: NL33 INGB 0000 1338 68 o.v.v. “collecte kerk”.
Mobiel via bijgaande knop en jouw bank-app
Klik op onderstaande knop. Vul het gewenste bedrag in, kies jouw bank uit en het betaalverzoek wordt geopend in jouw bank-app om af te ronden.
Mobiel met de scan-app én jouw bank-app

Scan de betreffende qr-code met de scan-app. Er wordt een Rabobank betaalverzoek geactiveerd. Vul het gewenste bedrag in, kies jouw bank uit en het betaalverzoek wordt geopend in jouw bank-app om af te ronden.

Deze afbeelding heeft een leeg alt-attribuut; de bestandsnaam is Bankopdracht-1e-collecte-qr.jpg
Scan deze met de scan-app.
Mobiel met de Givt-app
Open de Givt-app, vul gewenste bedrag(en) in en kies volgende>, kies  Lijst ..> en kies “St. Urbanus Bovenkerk” uit de (kerk)lijst en toets  Geven in en Klaar!  Of kies na volgende>  QR-code…> en scan deze en Klaar! Onze bestemming is aan deze QR gekoppeld.

Deze afbeelding heeft een leeg alt-attribuut; de bestandsnaam is GIVT-QR.jpg
Scan deze met de scan-app.