Op deze warme zomerdag brengen we u weer de wekelijkse informatie over de online gestreamde viering deze zondag van onze parochie. Voorlopig zal dit nog elke week zijn. Zodra daar aanleiding toe is, zullen wij bijvoorbeeld de frequentie nader bekijken.

Ook het maximaal toegestane kerkbezoekers per viering is bij onze locatie in het Noorddamcentrum nu nog vastgesteld op maximaal 30 personen en voor de vieringen dient u zich nog vooraf aan te melden bij het secretariaat. De vieringen vinden de komende 3 zondagen nog plaats in het Noorddamcentrum, daarna worden deze wegens een grote verbouwing voortgezet in wijkcentrum Westend. Zie voor meer informatie het eerdere bericht.

Deze zondag, 20 juni, komt de Eucharistieviering vanuit de Titus Brandsmakerk in Amstelveen. Voorgangers zijn pastoor-deken Eugène Jongerden en pastor-diaken Paul Koopman. Vincent Dorenbos begeleidt op het orgel cantores van het Titus Brandsmakoor onder leiding van Maria Vlaar. Het thema luidt: ‘Naar de overkant’. De viering begint om 10.30 uur; en is via een directe beeldverbinding voor iedereen met een PC of tablet te volgen.Klik daarvoor op deze link:

MISBOEKJE

Klik hier voor het misboekje

COLLECTE VOOR DE GEMEENSCHAP

Op veler verzoek hebben wij het Rabo betaalverzoek vereenvoudigd, zodat u niet meer de QR-code hoeft te scannen; u kunt nu simpelweg onderstaande  knop “1e collecte” aanklikken. Het betaalverzoek wordt dan geopend als uw bankrekening geïnstalleerd is.

Zoals u zult begrijpen lopen de meeste kosten in onze locaties gewoon door, terwijl een belangrijk deel van onze inkomsten, namelijk de wekelijkse collecten, volledig stilgevallen is.
Daarom vragen we aandacht voor uw vrijwillige bijdrage aan één van onze locaties ten behoeve van de collecte. Uiteraard kunt u de hoogte van het bedrag zelf bepalen, maar als suggestie geven we u mee dat 5 euro of meer zeer welkom zou zijn.

Via een overboeking

Door een handmatige overboeking t.n.v. RK Gem. H. Geest en St. Urbanus – Par. Amstelland op IBAN-nummer: NL33 INGB 0000 1338 68 o.v.v. “collecte kerk”.

Met behulp van een een bank-app én een scan-app

Scan de betreffende qr-code met de scan-app of klik op de betreffende knop. Er wordt een Rabobank betaalverzoek geactiveerd. Vul het gewenste bedrag in, kies jouw bank uit en het betaalverzoek wordt geopend in jouw bank-app om af te ronden.

1e COLLECTEklik hier
Deze afbeelding heeft een leeg alt-attribuut; de bestandsnaam is Bankopdracht-1e-collecte-qr.jpg
qr-code voor de eerste collecte.
Scan deze met de scan-app.

Met behulp van de Givt-app

Open de Givt-app, vul gewenste bedrag in, selecteer het doel “St Urbanus Bovenkerk” in de keuzelijst en voltooi de betaling. Als u ook een scan-app heeft, gebruik dan onderstaande qr-code van Givt. Het doel is dan al voor u ingevuld.

Deze afbeelding heeft een leeg alt-attribuut; de bestandsnaam is GIVT-QR.jpg
qr-code voor betalen via Givt.
Scan deze met de scan-app.