Het is wel een gedenkwaardig weekend, omdat we zaterdag weer wat meer rek in ons corona elastiek kunnen aanbrengen. Voor veel mensen zal vooral het afschaffen van de mondkapjesplicht een opluchting zijn. In onze parochie volgen we wel nog altijd het diocesane protocol ‘Kerkelijk leven op anderhalve meter’, waarvan de belangrijkste regel inderdaad die anderhalve meter afstand blijft. Maar stukje bij beetje hopen wij iedereen weer terug te mogen zien in onze kerken, om elkaar te ontmoeten en ons geloof naast alles wat digitaal kan, ook live te delen!

Deze zondag, 27 juni, komt de gestreamde Eucharistieviering van onze parochie RK Amstelland vanuit de St. Urbanuskerk in Ouderkerk. Voorgangers zijn pastor G. van Tillo en pastor Dea Broersen.   Cantores van het koor Elckerlyc verzorgen onder leiding van Laurens de Boer de muzikale ondersteuning.Het thema luidt: ‘Goddank, ik leef!

De viering begint om 10.30 uur; en is via een directe beeldverbinding voor iedereen met een PC of tablet te volgen via deze link.

MISBOEKJE

Klik hier voor het misboekje


COLLECTE VOOR DE GEMEENSCHAP

Op veler verzoek hebben wij het Rabo betaalverzoek vereenvoudigd, zodat u niet meer de QR-code hoeft te scannen; u kunt nu simpelweg onderstaande  knop “1e collecte” aanklikken. Het betaalverzoek wordt dan geopend als uw bankrekening geïnstalleerd is.

Zoals u zult begrijpen lopen de meeste kosten in onze locaties gewoon door, terwijl een belangrijk deel van onze inkomsten, namelijk de wekelijkse collecte, goeddeels stilgevallen is. Daarom vragen we aandacht voor uw vrijwillige bijdrage aan één van onze locaties ten behoeve van de collecte. Uiteraard kunt u de hoogte van het bedrag zelf bepalen, maar als suggestie geven we u mee dat 5 euro of meer zeer welkom zou zijn.

Via een overboeking

Door een handmatige overboeking t.n.v. RK Gem. H. Geest en St. Urbanus – Par. Amstelland op IBAN-nummer: NL33 INGB 0000 1338 68 o.v.v. “collecte kerk”.

Met behulp van een een bank-app én een scan-app

Scan de betreffende qr-code met de scan-app of klik op de betreffende knop. Er wordt een Rabobank betaalverzoek geactiveerd. Vul het gewenste bedrag in, kies jouw bank uit en het betaalverzoek wordt geopend in jouw bank-app om af te ronden.

1e COLLECTEklik hier
Deze afbeelding heeft een leeg alt-attribuut; de bestandsnaam is Bankopdracht-1e-collecte-qr.jpg
qr-code voor de eerste collecte.
Scan deze met de scan-app.

Met behulp van de Givt-app

Open de Givt-app, vul gewenste bedrag in, selecteer het doel “St Urbanus Bovenkerk” in de keuzelijst en voltooi de betaling. Als u ook een scan-app heeft, gebruik dan onderstaande qr-code van Givt. Het doel is dan al voor u ingevuld.

Deze afbeelding heeft een leeg alt-attribuut; de bestandsnaam is GIVT-QR.jpg
qr-code voor betalen via Givt.
Scan deze met de scan-app