St. urbanuskerk Bovenkerk - deken en pastoor Eugène Jongerden

Op 1 juni van dit jaar was deken-pastoor E.R.T. Jongerden, deken van het dekenaat Meerlanden en pastoor van parochie RK Amstelland, vijfentwintig jaar priester.

Vanwege de coronapandemie werd besloten de officiële viering daarvan uit te stellen. Ofschoon wij op dit moment nog niet van alle maatregelen af zijn, is in overleg met de jubilaris nu toch een datum bepaald om in dankbaarheid bij deze mijlpaal stil te staan.

Wij nodigen u daarom van harte uit voor de feestelijke receptie op:

Zondag 10 oktober 2021 tussen 12:00 – 15:00 uur,
doorlopend in de ontmoetingsruimte van de
Titus Brandsma kerk, Westelijk Halfrond 1 te Amstelveen

In verband met de organisatie en het zorgvuldig omgaan met de geldende Covid maatregelen, vragen wij u vriendelijk om u van tevoren op te geven. Dat kan bij mevrouw A. Jonker, locatie coördinator van de Titus Brandsma, telefonisch op 020 – 641 63 01 of per e-mail op jpmjonkergplanet.nl.

Wij zullen zoveel mogelijk zorgen voor een goede ventilatie en een optimale spreiding van de gasten. Aan u het verzoek om met elkaar rekening te houden, bijvoorbeeld waar het gaat om voldoende afstand. Deken Jongerden ziet dit feest vooral als een feest voor de parochie; als nieuwe stap van verbinding en saamhorigheid. Twee weken voor de lockdown in maart 2020 waren in dat kader op het zogeheten Olievlekfeest immers de nodige initiatieven voor op stapel gezet, die vervolgens helaas op de plank kwamen te liggen.

Nu we ook in het kerkelijk leven een aantal zaken opnieuw kunnen opstarten, mag het feest van 10 oktober hopelijk een nieuwe fase inluiden van een samen op weg zijn binnen onze parochie Amstelland.

U bent heel hartelijk welkom.

Namens het parochiebestuur van parochie RK Amstelland,

Ad Verkleij, vicevoorzitter
Hans ten Rouwelaar, secretaris