vieringen op zaterdagmiddag in de Titus Brandsmakerk

Deze week zijn de restauratiewerkzaamheden in zowel onze St. Urbanuskerk als het Noorddamcentrum hervat. Kortom, hoewel het nieuwe dak alweer op het kerkgebouw prijkt, zijn we -de geloofsgemeenschap H.Geest / St.Urbanus- weer tijdelijk dakloos. Een oplossing wordt (op proef) geboden op de zaterdagmiddagen van deze maand in de Titus Brandsmakerk.

We zijn en blijven (verbonden aan) een kerk in opbouw en een volk onderweg; vaak in overdrachtelijke zin maar onderhand ook best vaak letterlijk. Maar dankzij de onvermoeibare inzet van voorgangers, kosters, cantores, boekjesmakers, degenen die het allemaal coördineren en natuurlijk de beschikbare ruimte gaan we door! Er is een alternatief gevonden, waarmee ondanks de beperkende maatregelen en het maximum aantal kerkgangers per viering, hopelijk toch aan de behoefte kan worden voldaan.

Gedurende de maand januari 2022 zullen de vieringen t.b.v. onze geloofsgemeenschap plaatsvinden op zaterdagmiddag om 15:30 uur in de Titus BrandsmakerkWestelijk Hafrond 1, Amsteveen. Voor deze viering is reserveren niet noodzakelijk.

NB: dit tot nader order, b.v. door herziene maatregelen die het kabinet per 14 januari kenbaar zal maken. Volgt u vooral de berichten op onze website voor de laatste informatie. Voor de coronamaatregelen, klik hier.