Na het geweldige succes van de kerststukken-verkoop bij voormalig tuincentrum Life & Garden (Handweg 121 Amstelveen) gaan we ook dit jaar weer onze unieke kerststukken maken en verkopen in het tuincentrum.

Wij zijn op zoek naar vrijwilligers die willen helpen om de kerststukken te maken. Bloembinders, bloemschikkers, kerstliefhebbers, creatieve mensen, kortom: mensen die een paar uur in een gezellig team van louter vrijwilligers willen meehelpen om dit doel te verwezenlijken. Ieder heeft de vrije hand hoe het kerststuk eruit gaat zien, maar er is één overeenkomst: in elk kerststuk wordt een blik met St. Urbanus Chocolade verwerkt (waar mogelijk).

We beginnen met het maken van de eerst kerststukken op dinsdag 23 november (de verkoop start donderdag 25 november). Vanaf 23 november kun je dagelijks terecht van 10.00 uur tot 17.00 uur (ook op zaterdag en zondag) bij Life & Garden.

Opm.: de opbrengst van de kerstSTUKKEN komt geheel ten goede aan de herbouw van ons kerkgebouw; de opbrengst van de kerstBOMEN komt geheel ten goede aan de nieuw te bouwen hospice in Amstelveen.

NB: Het materiaal wordt kosteloos geschonken door bedrijven en particulieren. Neem wel een eigen snoeischaar mee, wij zorgen voor de koffie en thee.
Voor vragen e/o aanmelden: Chris van den Helder, tel. 06 27 88 69 66 e-mail : chocolade@helponsuitdebrand.com