Zondag 11 april om 10:30 uur sluiten we het Paasoctaaf af op Beloken Pasen vanuit de St. Urbanuskerk in Ouderkerk aan de Amstel. En het is dan ook de zondag van de Goddelijke Barmhartigheid, zoals sinds het jubeljaar 2000 door paus Johannes Paulus II is ingesteld. We vieren dan dat God iedereen die ergens berouw over heeft, zijn of haar fouten vergeeft.

Uw voorgangers zijn pastor G. van Tillo, pastor-diaken Eugène Brussee en pastor Dea Broersen. De muzikale en vocale begeleiding is in handen van cantores van het koor De Duif onder leiding van Franz Straatman, met Johan Vos op het orgel.

Viering volgen via YouTube

De viering is te volgen via YouTube door op onderstaande afbeelding te klikken.

Misboekje

Klik hier voor uw misboekje.

Collecte voor de gemeenschap

Zoals u zult begrijpen lopen de meeste kosten in onze locaties gewoon door, terwijl een belangrijk deel van onze inkomsten, namelijk de wekelijkse collecten, volledig stilgevallen is.
Daarom vragen we aandacht voor uw vrijwillige bijdrage aan één van onze locaties ten behoeve van de collecte. Uiteraard kunt u de hoogte van het bedrag zelf bepalen, maar als suggestie geven we u mee dat 5 euro of meer zeer welkom zou zijn.

U kunt meedoen aan de collecte op de volgende wijzen:

  • Door overboeking t.n.v. RK Gem. H. Geest en St. Urbanus – Par. Amstelland Rekening: NL33 INGB 0000 1338 68
  • Anoniem met de app van Givt. U vindt ons in de lijst als “St. Urbanus Bovenkerk”.
  • Door de qr-code van een tikkie met uw mobiele telefoon te scannen:

Mededelingen