Op zondag 5 september 2021 om 10:30 uur is er vanuit de Titus Brandsma kerk een eucharistieviering die in het teken staat van de Caritas All Saints. Voorgangers zijn pastoor-deken E. Jongerden en pastor-diaken P. Koopman, en de viering wordt vocaal omlijst door cantores van het Titus Brandsmakoor o.l.v. Maria Vlaar.
Muzikale begeleiding: Vincent Dorenbos.

Viering volgen via YouTube

De viering is voor iedereen met een PC of tablet te volgen via onderstaande link.

Misboekje

Klik hier voor het misboekje


Eerste collecte voor de gemeenschap

Zoals u zult begrijpen lopen de meeste kosten in onze locaties gewoon door, terwijl een belangrijk deel van onze inkomsten, namelijk de wekelijkse collecte, goeddeels stilgevallen is. Daarom vragen we aandacht voor uw vrijwillige bijdrage aan één van onze locaties ten behoeve van de collecte. Uiteraard kunt u de hoogte van het bedrag zelf bepalen, maar als suggestie geven we u mee dat 5 euro of meer zeer welkom zou zijn. Betaalmogelijkheden zijn:

handmatige overboeking

Door een handmatige overboeking t.n.v. RK Gem. H. Geest en St. Urbanus – Par. Amstelland op IBAN-nummer: NL33 INGB 0000 1338 68 o.v.v. “collecte kerk”.

knop en jouw bank-app

Klik op onderstaande knop. Vul het gewenste bedrag in, kies jouw bank uit en het betaalverzoek wordt geopend in jouw bank-app om af te ronden.

een scan-app én jouw bank-app

Scan de betreffende qr-code met de scan-app. Er wordt een Rabobank betaalverzoek geactiveerd. Vul het gewenste bedrag in, kies jouw bank uit en het betaalverzoek wordt geopend in jouw bank-app om af te ronden.

Deze afbeelding heeft een leeg alt-attribuut; de bestandsnaam is Bankopdracht-1e-collecte-qr.jpg
Scan deze met de scan-app.

Met behulp van de Givt-app

Open de Givt-app, vul gewenste bedrag(en) in en kies volgende>, kies  Lijst ..> en kies “St. Urbanus Bovenkerk” uit de (kerk)lijst en toets  Geven in en Klaar!  Of kies na volgende>  QR-code…> en scan deze en Klaar! Onze bestemming is aan deze QR gekoppeld.

Deze afbeelding heeft een leeg alt-attribuut; de bestandsnaam is GIVT-QR.jpg
Scan deze met de scan-app.

2e Collecte voor Caritas All Saints

Met deze extra collecte ondersteunt U de Caritas van de All Saints-Parochie in Amsterdam Zuidoost. Zij koken elke donderdag maaltijden voor mensen die dat hard nodig hebben.


Voor meer informatie klik hier.

U kunt uw bijdrage overmaken naar NL18 INGB 0009 0119 66 t.n.v. Caritas Amstelland o.v.v. All Saints.

Namens de Caritas van Amstelland en de All Saints heel hartelijk dank voor uw bijdrage!