Deze zondag, de derde zondag van Pasen, komt op 18 april de gestreamde Eucharistieviering uit de Titus Brandsmakerk in Amstelveen. Voorgangers zijn pastoor-deken Eugène Jongerden en pastor-diaken Paul Koopman; muzikale en vocale ondersteuning door cantor Sara Leemans en Aja Leemans op het orgel.

VIERING VOLGEN VIA YOUTUBE

Deze viering is via een directe beeldverbinding voor iedereen met een PC of tablet te volgen. Klik daarvoor op onderstaande link:

MISBOEKJE

Klik hier voor uw misboekje

Zoals u zult begrijpen lopen de meeste kosten in onze locaties gewoon door, terwijl een belangrijk deel van onze inkomsten, namelijk de wekelijkse collecten, volledig stilgevallen is.
Daarom vragen we aandacht voor uw vrijwillige bijdrage aan één van onze locaties ten behoeve van de collecte. Uiteraard kunt u de hoogte van het bedrag zelf bepalen, maar als suggestie geven we u mee dat 5 euro of meer zeer welkom zou zijn.

COLLECTE VOOR DE GEMEENSCHAP

U kunt meedoen aan de collecte op de volgende wijzen:

• Door overboeking t.n.v. RK Gem. H. Geest en St. Urbanus – Par. Amstelland Rekening: NL33 INGB 0000 1338 68
  • Anoniem met de app van Givt. U vindt ons in de lijst als “St. Urbanus Bovenkerk”.
  • Door de qr-code van een tikkie met uw mobiele telefoon te scannen:

Medelingen