Zondag 23 januari 2022 om 20:30 uur is er een eucharistieviering met als thema ‘Door woorden geraakt’ uit de Goede Herderkerk. Uw voorganger is pastoor-deken Eugène Jongerden. De dames Th. ten Rouwelaar en M. Strengers zijn de lectoren. Cantores zijn van het Goede Herderkoor o.l.v. Ronald Dijkstra met muzikale begeleiding van Sigrid Bøgebjerg- Haffmans op het orgel en Tony Rous op de viool.

Ook live te zien op de lokale televisie van RTVA!
In Amstelveen op Ziggo 42, KPN 1380 (1 kanaal onder NPO1) en T-mobile 806.

Onze vaste volgers hebben het vast gemerkt: vorige week verliep de streaming niet vlekkeloos. Vlak voor aanvang bleek dat er een poort op de laptop was opgeblazen, die de connectie maakt tussen de camera en de laptop. Er was dus geen beeld. Maar dankzij razendsnelle improvisatie kon de viering uiteindelijk toch gestreamd worden, zij het met een statischer beeld dan anders en enige vertraging zowel in weergave als in aanvangstijd.
In elk geval hadden we iets van beeld en geluid. Dit soort dingen kan soms gebeuren, want je kunt helaas niet overal op voorbereid zijn.

De viering is voor iedereen met een PC of tablet te volgen via onderstaande link.

Misboekje

Klik hier voor het misboekje

Collecte voor de gemeenschap

Zoals u zult begrijpen lopen de meeste kosten in onze locaties gewoon door, terwijl een belangrijk deel van onze inkomsten, namelijk de wekelijkse collecte, goeddeels stilgevallen is. Daarom vragen we aandacht voor uw vrijwillige bijdrage aan één van onze locaties ten behoeve van de collecte. Uiteraard kunt u de hoogte van het bedrag zelf bepalen, maar als suggestie geven we u mee dat 5 euro of meer zeer welkom zou zijn. Betaalmogelijkheden zijn:

Contant
Als u de dienst op locatie bijwoond
Handmatige overboeking
Door een handmatige overboeking t.n.v. RK Gem. H. Geest en St. Urbanus – Par. Amstelland op IBAN-nummer: NL33 INGB 0000 1338 68 o.v.v. “collecte kerk”.
Mobiel via bijgaande knop en jouw bank-app
Klik op onderstaande knop. Vul het gewenste bedrag in, kies jouw bank uit en het betaalverzoek wordt geopend in jouw bank-app om af te ronden.
Mobiel met de scan-app én jouw bank-app

Scan de betreffende qr-code met de scan-app. Er wordt een Rabobank betaalverzoek geactiveerd. Vul het gewenste bedrag in, kies jouw bank uit en het betaalverzoek wordt geopend in jouw bank-app om af te ronden.

Deze afbeelding heeft een leeg alt-attribuut; de bestandsnaam is Bankopdracht-1e-collecte-qr.jpg
Scan deze met de scan-app.
Mobiel met de Givt-app
Open de Givt-app, vul gewenste bedrag(en) in en kies volgende>, kies  Lijst ..> en kies “St. Urbanus Bovenkerk” uit de (kerk)lijst en toets  Geven in en Klaar!  Of kies na volgende>  QR-code…> en scan deze en Klaar! Onze bestemming is aan deze QR gekoppeld.

Deze afbeelding heeft een leeg alt-attribuut; de bestandsnaam is GIVT-QR.jpg
Scan deze met de scan-app.