Op zondag 28 november 2021 om 10:30 uur een eucharistieviering én eerste adventszondag uit de Augustinuskerk. Uw voorganger is pastoor-deken Ambro Bakker s.m.a. De Gregoriaanse Schola o.l.v. Frank de Ruyter verzorgt de vocale en muzikale ondersteuning.
Het is de Eerste zondag van de Advent en de viering heeft dan ook een mooi en toepasselijk thema: ‘Mijn God, tot U richt ik mijn hart’. Daarbij is het de start van een nieuw kerkelijk jaar en het komende jaar zullen wij met de lezingen de C-cyclus volgen.

Viering volgen via YouTube:

Om deze viering op de computer, tablet of smartphone te volgen, klik daartoe op deze link:

Liturgieboekje

Het liturgieboekje treft u aan via deze link.

Eerste collecte voor de gemeenschap

Zoals u zult begrijpen lopen de meeste kosten in onze locaties gewoon door, terwijl een belangrijk deel van onze inkomsten, namelijk de wekelijkse collecte, goeddeels stilgevallen is. Daarom vragen we aandacht voor uw vrijwillige bijdrage aan één van onze locaties ten behoeve van de collecte. Uiteraard kunt u de hoogte van het bedrag zelf bepalen, maar als suggestie geven we u mee dat 5 euro of meer zeer welkom zou zijn. Betaalmogelijkheden zijn:

handmatige overboeking

Door een handmatige overboeking t.n.v. RK Gem. H. Geest en St. Urbanus – Par. Amstelland op IBAN-nummer: NL33 INGB 0000 1338 68 o.v.v. “collecte kerk”.

knop en jouw bank-app

Klik op onderstaande knop. Vul het gewenste bedrag in, kies jouw bank uit en het betaalverzoek wordt geopend in jouw bank-app om af te ronden.

een scan-app én jouw bank-app

Scan de betreffende qr-code met de scan-app. Er wordt een Rabobank betaalverzoek geactiveerd. Vul het gewenste bedrag in, kies jouw bank uit en het betaalverzoek wordt geopend in jouw bank-app om af te ronden.

Deze afbeelding heeft een leeg alt-attribuut; de bestandsnaam is Bankopdracht-1e-collecte-qr.jpg
Scan deze met de
scan-app.

Met behulp van de Givt-app

Open de Givt-app, vul gewenste bedrag(en) in en kies volgende>, kies  Lijst ..> en kies “St. Urbanus Bovenkerk” uit de (kerk)lijst en toets  Geven in en Klaar!  Of kies na volgende>  QR-code…> en scan deze en Klaar! Onze bestemming is aan deze QR gekoppeld

Deze afbeelding heeft een leeg alt-attribuut; de bestandsnaam is GIVT-QR.jpg
Scan deze met de scan-app.

2e Collecte voor stichting “Les Amis de Gambie”

Van 28 november t/m 19 december wordt uw aandacht gevraagd voor de Adventsactie, dit keer voor de stichting ‘Les Amis de Gambie’ in het Afrikaanse land Gambia. 48% van de bevolking leeft onder de armoedegrens en 66.000 kinderen hebben geen ouders en geen veilig thuis.

Deze stichting zet zich in voor kansarme weeskinderen, zodat zij op kunnen groeien in een liefdevolle omgeving en veilig en met vertrouwen op kunnen groeien tot evenwichtige volwassenen.
Voor uitgebreide informatie over deze stichting klik hier

Wist u ….
… dat de economie van Gambia tot de zwakste ter wereld behoort?
… dat 10,3% van de kinderen in Gambia ernstig ondervoed is?
… dat de prijs voor de eerste levensbehoeften maar liefst 24,5% gestegen is?

Geef voor de kinderen in Gambia en Steun Stichting ‘Les Amis de Gambie’.

IBAN nummer NL72 RABO 0382 3326 01 t.n.v. MOWA Amstelland o.v.v. adventsactie.

Namens de weeskinderen hartelijk dank.