Velen van jullie hadden het gemerkt en gemeld…. maar de techniek liet ons bij de live stream van de viering van afgelopen zondag voor een deel in de steek. Het geluid was niet goed. In de kerk was daar niets van te merken. Maar gelukkig kwam halverwege iemand die de viering online volgde, en die vlakbij de kerk woont, er melding van maken. Heel jammer, het gaat eigenlijk vrijwel altijd goed, maar zoiets kan een keer gebeuren.

Op zondag 4 juli 2021 om 10:30 uur is er een Eucharistieviering vanuit het Noorddamcentrum in Bovenkerk. . Voorgangers op 4 juli zijn pastoor-deken Eugène Jongerden en pastor Dea Broersen met muzikale begeleiding van Vincent Kuin. Het thema luidt: ‘Verstaan worden’.

Wegens verbouwing van het Noorddamcentrum worden de vieringen vanaf 11 juli gehouden in wijkcentrum Westend.

Viering volgen via YouTube

De viering is voor iedereen met een PC of tablet te volgen via onderstaande link.

Misboekje

Klik hier voor het misboekje


Collecte voor de gemeenschap

Zoals u zult begrijpen lopen de meeste kosten in onze locaties gewoon door, terwijl een belangrijk deel van onze inkomsten, namelijk de wekelijkse collecte, goeddeels stilgevallen is. Daarom vragen we aandacht voor uw vrijwillige bijdrage aan één van onze locaties ten behoeve van de collecte. Uiteraard kunt u de hoogte van het bedrag zelf bepalen, maar als suggestie geven we u mee dat 5 euro of meer zeer welkom zou zijn.

Via een overboeking

Door een handmatige overboeking t.n.v. RK Gem. H. Geest en St. Urbanus – Par. Amstelland op IBAN-nummer: NL33 INGB 0000 1338 68 o.v.v. “collecte kerk”.

Met behulp van een bank-app én een scan-app

Scan de betreffende qr-code met de scan-app of klik op de betreffende knop. Er wordt een Rabobank betaalverzoek geactiveerd. Vul het gewenste bedrag in, kies jouw bank uit en het betaalverzoek wordt geopend in jouw bank-app om af te ronden.

Deze afbeelding heeft een leeg alt-attribuut; de bestandsnaam is Bankopdracht-1e-collecte-qr.jpg
Scan deze met de scan-app.

Met behulp van de Givt-app

Open de Givt-app, vul gewenste bedrag in, selecteer het doel “St Urbanus Bovenkerk” in de keuzelijst en voltooi de betaling. Als u ook een scan-app heeft, gebruik dan onderstaande qr-code van Givt. Het doel is dan al voor u ingevuld.

Deze afbeelding heeft een leeg alt-attribuut; de bestandsnaam is GIVT-QR.jpg
Scan deze met de scan-app.