Op zondag 3 april om 10:30 uur is er een eucharistieviering vanuit de Bovenzaal in wijkcentrum Westend. Uw voorgangers zijn pastoor-deken Ambro Bakker s.m.a. en pastor Dea Broersen met medewerking van cantores van Voces Volantes met muzikale begeleiding op de piano van Chris Bossano.

‘Niemand is zonder zonde’, zo luidt het thema uit het Johannesevangelie:
‘Toen ze bleven aandringen, richtte Hij zich op en zei: ‘wie van jullie zonder zonde is, laat die als eerste een steen naar haar werpen. Hij bukte zich weer en schreef op de grond. Toen ze dat hoorden gingen ze weg, een voor een, de oudsten het eerst, en ze lieten hem alleen, met de vrouw die in het midden stond.’

Niemand?

Een altijd weer aansprekend verhaal….

De viering is voor iedereen met een PC of tablet te volgen via onderstaande link.

Misboekje

Klik hier voor het misboekje

Collecte voor de gemeenschap

Zoals u zult begrijpen lopen de meeste kosten in onze locaties gewoon door, terwijl een belangrijk deel van onze inkomsten, namelijk de wekelijkse collecteq, goeddeels stilgevallen is. Daarom vragen we aandacht voor uw vrijwillige bijdrage aan één van onze locaties ten behoeve van de collecte. Uiteraard kunt u de hoogte van het bedrag zelf bepalen, maar als suggestie geven we u mee dat 5 euro of meer zeer welkom zou zijn. Betaalmogelijkheden zijn:

Contant
Als u de dienst op locatie bijwoond
Handmatige overboeking
Door een handmatige overboeking t.n.v. RK Gem. H. Geest en St. Urbanus – Par. Amstelland op IBAN-nummer: NL33 INGB 0000 1338 68 o.v.v. “collecte kerk”.
Mobiel via bijgaande knop en jouw bank-app
Klik op onderstaande knop. Vul het gewenste bedrag in, kies jouw bank uit en het betaalverzoek wordt geopend in jouw bank-app om af te ronden.
Mobiel met de scan-app én jouw bank-app

Scan de betreffende qr-code met de scan-app. Er wordt een Rabobank betaalverzoek geactiveerd. Vul het gewenste bedrag in, kies jouw bank uit en het betaalverzoek wordt geopend in jouw bank-app om af te ronden.

Deze afbeelding heeft een leeg alt-attribuut; de bestandsnaam is Bankopdracht-1e-collecte-qr.jpg
Scan deze met de scan-app.
Mobiel met de Givt-app
Open de Givt-app, vul gewenste bedrag(en) in en kies volgende>, kies  Lijst ..> en kies “St. Urbanus Bovenkerk” uit de (kerk)lijst en toets  Geven in en Klaar!  Of kies na volgende>  QR-code…> en scan deze en Klaar! Onze bestemming is aan deze QR gekoppeld.

Deze afbeelding heeft een leeg alt-attribuut; de bestandsnaam is GIVT-QR.jpg
Scan deze met de scan-app.