Op zondag 14 oktober 2021 om 10:30 uur is er een eucharistieviering vanuit de Bovenzaal van Wijkcentrum Westend. Voorgangers zijn pastoor-deken Eugène Jongerden en pastor Dea Broersen; met muzikale en vocale begeleiding van cantores van Voces Volantes o.l.v. dirigent en pianist Chris Bossano. Het thema van deze 29ste zondag door het jaar B luidt: ‘een Heer die een dienaar is.’

Het was afgelopen zondag een hartverwarmend feest bij gelegenheid van het 25-jarig priesterjubileum van pastoor-deken Eugène Jongerden. Met bijdragen en bijna 200 gasten uit alle vijf de locaties konden we echt spreken van een hernieuwd gezamenlijk optrekken in olievlek.

De viering is voor iedereen met een PC of tablet te volgen via onderstaande link.

Misboekje

Klik hier voor het misboekje

Collecte voor de gemeenschap

Zoals u zult begrijpen lopen de meeste kosten in onze locaties gewoon door, terwijl een belangrijk deel van onze inkomsten, namelijk de wekelijkse collecte, goeddeels stilgevallen is. Daarom vragen we aandacht voor uw vrijwillige bijdrage aan één van onze locaties ten behoeve van de collecte. Uiteraard kunt u de hoogte van het bedrag zelf bepalen, maar als suggestie geven we u mee dat 5 euro of meer zeer welkom zou zijn. Betaalmogelijkheden zijn:

handmatige overboeking

Door een handmatige overboeking t.n.v. RK Gem. H. Geest en St. Urbanus – Par. Amstelland op IBAN-nummer: NL33 INGB 0000 1338 68 o.v.v. “collecte kerk”.

knop en jouw bank-app

Klik op onderstaande knop. Vul het gewenste bedrag in, kies jouw bank uit en het betaalverzoek wordt geopend in jouw bank-app om af te ronden.

een scan-app én jouw bank-app

Scan de betreffende qr-code met de scan-app. Er wordt een Rabobank betaalverzoek geactiveerd. Vul het gewenste bedrag in, kies jouw bank uit en het betaalverzoek wordt geopend in jouw bank-app om af te ronden.

Deze afbeelding heeft een leeg alt-attribuut; de bestandsnaam is Bankopdracht-1e-collecte-qr.jpg
Scan deze met de scan-app.

Met behulp van de Givt-app

Open de Givt-app, vul gewenste bedrag(en) in en kies volgende>, kies  Lijst ..> en kies “St. Urbanus Bovenkerk” uit de (kerk)lijst en toets  Geven in en Klaar!  Of kies na volgende>  QR-code…> en scan deze en Klaar! Onze bestemming is aan deze QR gekoppeld.

Deze afbeelding heeft een leeg alt-attribuut; de bestandsnaam is GIVT-QR.jpg
Scan deze met de scan-app.