Op zondag 22 augustus 2021 om 10:30 uur is er een eucharistieviering via YouTube uit de Augustinuskerk.

‘Naar wie zouden wij anders gaan’; met deze woorden van Simon Petrus is dat het thema van deze 21ste zondag door het jaar B op 22 augustus. De live stream wordt uitgezonden vanuit de Augustinuskerk met pastoor-deken Ambro Bakker s.m.a. als voorganger. Chris Bossano begeleidt op het orgel enkele cantores van het Latijns Parochiekoor Cantemus Dominum voor de muzikale en vocale omlijsting.

Hier en daar lopen de vakanties alweer ten einde en kijken we uit naar de start van het nieuwe kerkelijk jaar. Hoewel we nog altijd gebonden zijn aan de anderhalve meter afstand, hopen we toch langzamerhand weer terug te keren naar het samen kerkzijn op alle niveaus. Wat hebben we bijvoorbeeld het samen zingen gemist! Daar moest ik spontaan aan denken toen ik het communielied voor deze zondag zag; een paar coupletten:

Zingt voor de Heer van liefde en trouw,
die onder ons verblijven wou.
Zingt als het gras, dat dankt voor dauw, alleluja, alleluja.

Zingt voor de liefde, die ons bindt,
die in ons hoofd haar woning vindt,
die in ons hart haar rijk begint, alleluja, alleluja.

Zingt voor het heil dat komen gaat,
zingt voor de deur die open staat,
zingt voor de God die zingen laat, alleluja, alleluja.

Hopelijk gaan we steeds meer die kant op.
Hartelijke groet,
Dea Broersen

Viering volgen via YouTube

De viering is voor iedereen met een PC of tablet te volgen via onderstaande link.

Misboekje

Klik hier voor het misboekje


Collecte voor de gemeenschap

Zoals u zult begrijpen lopen de meeste kosten in onze locaties gewoon door, terwijl een belangrijk deel van onze inkomsten, namelijk de wekelijkse collecte, goeddeels stilgevallen is. Daarom vragen we aandacht voor uw vrijwillige bijdrage aan één van onze locaties ten behoeve van de collecte. Uiteraard kunt u de hoogte van het bedrag zelf bepalen, maar als suggestie geven we u mee dat 5 euro of meer zeer welkom zou zijn. Betaalmogelijkheden zijn:

handmatige overboeking

Door een handmatige overboeking t.n.v. RK Gem. H. Geest en St. Urbanus – Par. Amstelland op IBAN-nummer: NL33 INGB 0000 1338 68 o.v.v. “collecte kerk”.

knop en jouw bank-app

Klik op onderstaande knop. Vul het gewenste bedrag in, kies jouw bank uit en het betaalverzoek wordt geopend in jouw bank-app om af te ronden.

een scan-app én jouw bank-app

Scan de betreffende qr-code met de scan-app. Er wordt een Rabobank betaalverzoek geactiveerd. Vul het gewenste bedrag in, kies jouw bank uit en het betaalverzoek wordt geopend in jouw bank-app om af te ronden.

Deze afbeelding heeft een leeg alt-attribuut; de bestandsnaam is Bankopdracht-1e-collecte-qr.jpg
Scan deze met de scan-app.

Met behulp van de Givt-app

Open de Givt-app, vul gewenste bedrag(en) in en kies volgende>, kies  Lijst ..> en kies “St. Urbanus Bovenkerk” uit de (kerk)lijst en toets  Geven in en Klaar!  Of kies na volgende>  QR-code…> en scan deze en Klaar! Onze bestemming is aan deze QR gekoppeld.

Deze afbeelding heeft een leeg alt-attribuut; de bestandsnaam is GIVT-QR.jpg
Scan deze met de scan-app.