Nu het zonnetje ook flink zijn best doet, lijkt de zomervakantie nu echt goed op gang te komen. Hopelijk betekent dit voor jullie allemaal ook momenten van rust en vrije tijd.
En tegelijkertijd leven we in een wereld waarin er van alles tegelijk gebeurt. Overstromingen in ons land en daarbuiten, het ene na het andere zinloze geweldsincident en een coronapandemie die nog altijd niet beheersbaar lijkt. Nu schijnt het onder jongeren zo populaire Jansen-vaccin minder effectief te zijn tegen de deltavariant…
Eigenlijk kunnen we in dit soort roerige tijden misschien niet meer doen dan er voor elkaar zijn, en gelukkig zien we dat ook zeker nu om ons heen gebeuren.

Op zondag 25 juli 2021 om 10:30 uur is er online een eucharistieviering van de St. Urbanuskerk Ouderkerk. Het thema is ‘delen = vermenigvuldigen’. U kent dat mooie verhaal uit het Johannesevangelie ongetwijfeld, over de broden en de vissen.
Pastoor-deken Eugène Jongerden gaat samen met pastor Dea Broersen voor. Cantores van koor Elckerlyc en het Caeciliakoor verzorgen onder leiding van Manja Korper de zang, met Johan Vos op het orgel.

Viering volgen via YouTube

De viering is voor iedereen met een PC of tablet te volgen via onderstaande link.

Misboekje

Klik hier voor het misboekje


Collecte voor de gemeenschap

Zoals u zult begrijpen lopen de meeste kosten in onze locaties gewoon door, terwijl een belangrijk deel van onze inkomsten, namelijk de wekelijkse collecte, goeddeels stilgevallen is. Daarom vragen we aandacht voor uw vrijwillige bijdrage aan één van onze locaties ten behoeve van de collecte. Uiteraard kunt u de hoogte van het bedrag zelf bepalen, maar als suggestie geven we u mee dat 5 euro of meer zeer welkom zou zijn. Betaalmogelijkheden zijn:

handmatige overboeking

Door een handmatige overboeking t.n.v. RK Gem. H. Geest en St. Urbanus – Par. Amstelland op IBAN-nummer: NL33 INGB 0000 1338 68 o.v.v. “collecte kerk”.

knop en jouw bank-app

Klik op onderstaande knop. Vul het gewenste bedrag in, kies jouw bank uit en het betaalverzoek wordt geopend in jouw bank-app om af te ronden.

een scan-app én jouw bank-app

Scan de betreffende qr-code met de scan-app. Er wordt een Rabobank betaalverzoek geactiveerd. Vul het gewenste bedrag in, kies jouw bank uit en het betaalverzoek wordt geopend in jouw bank-app om af te ronden.

Deze afbeelding heeft een leeg alt-attribuut; de bestandsnaam is Bankopdracht-1e-collecte-qr.jpg
Scan deze met de scan-app.

Met behulp van de Givt-app

Open de Givt-app, vul gewenste bedrag in, selecteer het doel “St Urbanus Bovenkerk” in de keuzelijst en voltooi de betaling. Als u ook een scan-app heeft, gebruik dan onderstaande qr-code van Givt. Het doel is dan al voor u ingevuld.

Deze afbeelding heeft een leeg alt-attribuut; de bestandsnaam is GIVT-QR.jpg
Scan deze met de scan-app.